Berliini moenädal: Marc Cain võlus kuulsat publikut sõuga «Ballet Magnifique»

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Marc Caini moesõul Berliini moenädalal olid kohal Hollywoodi näitlejannad Kate Bosworth, Alexandra Maria Lara, Jasmin Gerat, Bettina Zimmermann ja paljud teised tuntud näod.

Marc Caini moeshow kandis suurejoonelist nime «Ballet Magnifique». Moelaval kandsid modellid toppe ja balletiseelikuid, muusikalise poole eest hoolitsesid orkester ja DJ.

Moelooja Marc Caini selle aasta sügistalvise hooaja kollektsioon on stiilne, kerge couture-puudutusega. Sportlikud elemendid saavad glamuurset täiendust, mis kokku annab kõik põneva kompoti. Inspiratsiooni on Cainile pakkunud nii ballett kui jooksmine ja kõik, mis jääb nende kahe vahele.

Saksa näitlejatar Alexandra Maria Lara oli sõust vaimustuses: «See oli esimene Marc Caini sõu, kus olen käinud ja ma nautisin seda väga! Enim meeldisid mulle kontrastid naiseliku ja sportliku vahel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles