2016. aasta kõige kohutavamad ilutrendid

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM/SCANPIX

Ilmselt on kõik ühte või teist ilunippi mingi moel oma nahal proovinud. Tõsiasi on see, et kummalisi ilutrende on väga põnev Youtube’ist või Instagrammist vaadata, aga igapäevaseks kasutamiseks on need natukene liiga toretsevad. 

Niisiis kuus kohutavat ilutrendi, mis võiksid jääda aastasse 2016, vahendab PureWow.

Liigne kontuurimine. Alguses oli see lõbus, aga nüüd on asi käest läinud. Selles videos kasutab tüdruk kahvlit, et luua illusioon peenemast ninast. Kas see on tõesti vajalik või siiski pisut ülepingutatud?

Liiga palju särapuudrit. Natukene põsesarnadel on ilus, aga mitte nii palju, et sa särad nagu helkur meetrite kaugusel.

 

A photo posted by Chrisspy (@chrisspy) on

Instagrammi-kulmud. Sa oled kindlasti näinud neid eriti pakse ja tumedaid kulme, mis on millimeetritäpsuseni viimistletud, aga näevad nii ebaloomulikud välja.

Küpsetamine ehk baking. Küpsetamine viitab sellele, et meik kinnitatakse suures koguses tolmpuudriga. Head tulemust on üpriski raske ise kodus saavutada ja seetõttu küpsetame edasipidi ainult küpsised ja kooke.

Ebaloomulikult suured huuled. Kaks sõna: duck face. Tegelikult on suur vahe, kas huuled on lopsakad või sa näed välja nagu sul oleks allergiline reaktsioon millegi vastu.

 

A photo posted by iluvsarahii (@iluvsarahii) on

Sümmeetrilised lokid. See aasta on kõige popimad just sellised soengud, mis on pisut sassis, nagu sa oleksid just voodist tõusnud. 

 

A photo posted by Drybar (@thedrybar) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles