Sodiaagi saladused: mida on igal tähemärgil kõige raskem endale tunnistada?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Design Pics/ PantherMedia/ Scanpix

Meil kõigil on asju, millele on raske otsa vaadata. Me lükkame need sügavale enda sisse peitu ja proovime neile mitte mõelda. Teisalt on oluline, et me oskaksime enda sisemisi sõlmi lahti harutada, et olla terviklikumad inimesed.

Mida ütleb astroloogia? Millised on need sisemised tõed, mida igal tähemärgil on raskeim tunnistada?

Jäär

Sulle ei meeldi tunnistada, et sul on raskusi keskendumisega ja asjade lõpuleviimisega. Sageli jätad sa professionaalses plaanis ebakindla mulje, kirjutab Higher Perspective.

Sõnn

Sulle ei meeldi tunnistada, et oled eksinud, isegi kui see nii on. Sinu uhkus lükkab sageli inimesi eemale – ka neid, kes sind armastavad.

Kaksikud

Sa oled lubadustemurdja. Sulle meeldib inimestele öelda, mida nad tahavad kuulda, kuigi ei plaani sõna pidada. Sul on kerge hetkesse kaduda, su halvimaks omaduseks on samale ajale mitme plaani tegemine, nii et pead kellelegi ära ütlema.

Vähk

Sa käitud nagu kõva mees, aga oled tegelikult väga tundlik. Seetõttu lähed sa endast väiksemagi vihje peale välja. Sul on probleeme viha kontrollimisega, proovi tunnistada, kui inimesed sulle haiget teevad. See on tee paranemisele.

Lõvi

Sa kardad, et teised on sinust paremad. Sa ei taha kellegi varju jääda, olgu see siis sõber või vaenlane. Seetõttu saboteerid sa teinekord lähedasi teadlikult, peaasi, et ise esimeseks jääda.

Neitsi

Sinu perfektsionism põhjustab sageli lähedastega hõõrumist. On okei, kui sa ise tahad olla täiuslik, aga mõista, et kõigil pole sinuga samad standardid.

Kaalud

Mõnikord vajad sa abi. Ja nii lihtne see ongi. Sa ei suuda seda endale tunnistada. Küsi abi, selles pole midagi halba.

Skorpion

Sa jätad suhetes sageli ükskõikse mulje ja teeskled, et sulle ei lähe teiste teod korda. Sisimas sa hoolid ja on oluline, et sa oma maskil kukkuda laseks, muidu on oht, et suhted lähevad hukka.

Ambur

Liiga palju head on halb ja on halb, et sa oled nii andestav. Inimesed võtavad sind iseenesestmõistetavana. Ära lase endast üle kõndida. Tee seda, mis on sinu jaoks parim.

Kaljukits

Sa ei suuda kunagi tunnistada, et oled nukker või õnnetu. Mõneti on see hea, kuid on oluline, et sa otsiks vajadusel abi ja üksildasena tundes teiste lähedust. Räägi enda muredest.

Veevalaja

Sa usud, et oled ohver, kuigi teed ise halbu valikuid. Sul on raske tunnistada, et kahetsed midagi. Sa eeldad, et teed alati õiged otsused, aga see pole nii. On okei üht-teist kahetseda. Nii me kasvame.

Kalad

Sa ei usu kunagi, et miski oleks sinu süü. Kaotad töö – pole sinu süü. Suhe laguneb – pole sinu süü. Sõber eemaldub – pole sinu süü. Tunnista ka oma osa selles ja sul on võimalik nii mõndagi päästa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles