Kümme lihtsat nippi, kuidas olla voodis parem

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Piotr Marcinski / PantherMedia / Scanpix

Kas kirg on kuskile kadunud ja üleüldse ei mäleta, millal te viimati seksisite? Tegelikult on hea seks lihtsam, kui sa arvata oskad. Selleks on vaja oskust suhelda, enesekindlust, avatust ja veel mõnda asja. Ära muretse, see on lihtne. 

Siin on parimad nipid seksiekspertidelt So Feminine vahendusel, kuidas suurendada oma seksuaalset kirge ja naudingut.

  1. Ole haavatav. Irooniliselt on seksist rääkimine tegelikult närvesöövam kui akt ise. Proovi olla võimalikult avatud ja julge oma soovides ja eelistustes. Sellest saabki alguse hea seks.
  2. Unusta ära ebakindlus ja kohad, mis sulle su keha juures ei meeldi. Sa võid olla kõige ilusam naine maailmas, aga kui sa oled ebakindel, siis see paistab kohe välja. Kõigil on tselluliit või venitusarmid või midagi muud, mida varjata, aga unusta need. Meestele meeldib terve komplekt. Kui sa armastad oma keha, siis sa oled mehe jaoks vastupandamatu.  
  3. Võta ohjad enda kätte. Ei ole midagi seksikamat kui naine, kes teeb esimese sammu. See ajab mehed hulluks.
  4. Rohkem lõbutsemist, palun! Seks ei pea olema tohutult tõsine tegevus, mida tehakse ainult voodis. Minge koos pesema või katsetage diivanil või köögilaual – tehke midagi, mis lisaks asjasse särtsu.
  5. Ole loov. Rutiin on igav. Eksperimenteerige rohkem. Võib olla meeldivad sulle vormiriietuses mehed, siis palu tal kostüüm hankida. Kui sa tahad ta peast täiesti hulluks ajada, siis pane alasti ihu peale mantel ja jalga kõrged kontsakingad ning ole valmis kõige kuumemaks seksiks, mida sa iial kogenud oled.
  6. Loe erootilisi romaane. See on hea viis, kuidas rohkem seksist mõelda ja endale vastav meeleolu luua.  
  7. Meestele meeldivad sekslelud rohkem, kui sa arvad. Eksperimenteerige ja vaadake, mis teile kõige rohkem meeldib.
  8. Proovige erinevaid asendeid. Suhte alguses on raske üksteisest käsi eemal hoida, aga pärast mesinädalaid vajub see natukene tagaplaanile. Üks lihtne nipp, kuidas asja põnevana hoida, on vahetada ja proovida erinevaid asendeid.
  9. «Seo mind kinni.» Lase ennast või oma silmad kinni siduda või katseta seda mehe peal. See võib olla väga erootiline kogemus.
  10. Ole enesekindel. See on asja võti. Tea, mis sind erutab. Õpi ennast tundma ja avasta iseennast, nii tunned sa ennast ka koos kaaslasega magamistoas enesekindlamalt. Lisaks ära karda neid asju oma kaaslasega arutada. Pealegi, osalete ju mõlemad selles. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles