Imeline galerii: 61-aastane bikiinimodell paneb ahhetama

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Rex Features / Vida Press

Bikiinireklaamid on sageli üleseksualiseeritud, kuid see ei pea nii olema. Samuti ei pea olema kõik bikiinimodellid noored kaunitarid, nagu tõestab 61-aastane Yazemeenah Rossi, kes on Dresly / Land of Women kollektsiooni uus reklaamnägu. Teda vaadates muidugi seda vanusenumbrit ei usuks.

Rossi tegi koostööd e-poe Dreslyni ja pesubrändi Land of Womeniga. Dreslyni asutaja Brooke Taylor Corcia sõnul oli kollektsiooni eesmärk võtta trikoomoelt maha hüperseksuaalsuse stamp. Ta otsustas, et Malibus elav Rossi on ideaalne modell. «Sellest naisest kiirgub elujõudu ja tervist,» ütles Rossi Huffington Postile. «Ta on enesekindel visuaalne kunstnik, kes hoolitseb enda eest. Ka see rõivakollektsioon on mõeldud inimesele, kes elab hästi, reisib palju, kes on tark ja enesekindel ja kes julgeb seda näidata.»

Yazemeenah Rossi on 61-aastane, ta sündis aastal 1955 Prantsusmaal ning kasvas üles Korsika saarel. Kuidas ta selles vanuses nii suurepärane välja näeb?

«Siin pole mingit suurt saladust,» ütles Rossi kord ajalehele Sunday Times. «Ma olen lihtsalt kogu aeg söönud orgaanilist toitu – juba enne, kui see sai trendiks. Ma kasutan nahal õli ja rapsiõli oma juustes. Kord nädalas hõõrun ma oma nahka oliiviõli ja suhkru seguga. Päevas söön ma ühe avokaado, lisaks orgaanilist liha ja kala.»

Vaata imelist galeriid siit!

 

#iphone7plus #selfportrait#sanddune#scifi#

A photo posted by Yazemeenah Rossi (@yazemeenah) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles