Sodiaagi saladused: kuidas teada, et oled armunud?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Kui sa oled armunud, siis sa ilmselt tead, et oled armunud – see on pöörane lend, kõhus lendavad liblikad ja keerab samaaegselt. Kui su mõttes on aga veel mõned kahtlused, siis astroloogide hinnangul on iga tähemärgi juures teatud pisikesed märgid, mis näitavad kindlalt ära, et inimene on tõeliselt armunud.

Jäär

Jäärasid kutsutakse ka sodiaagi lasteks ning nad käituvad sageli vastavalt, kirjutab Elite Daily. Kui neid valdab armuvalu, oskavad nad neid tundeid vaid seksuaalselt välja näidata, kui nad aga ei saa, mida tahavad, hakkavad nad jonnima, lootes, et see viib lõpuks seksini. Jäärad on armastuses väga impulsiivsed, nad on väga füüsilised ja entusiastlikud armastajad.

Sõnn

Sõnnid pole just üleliia armukadedad, aga nad võivad oma omandi suhtes olla mõneti kiivad. Kui sa käid Sõnniga ja nad viivad su välja sõprade ja perega kohtuma, ei ole see märk mitte ainult sellest, et nad soovivad sinuga lähedasemaks saada – nad tahavad ilmale kuulutada, et sa oled tema oma. Nad tahavad, et terve maailm seda teaks.

Kaksikud

Kaksikud on suurepärased suhtlejad ning eriti säravad on nad armununa. Nad saadavad sulle päev läbi sõnumeid ja linke huvitavatele artiklitele, naljakaid fotosid ja suvalisi mõtteid. Kaksikute kallimana võid sa mõelda, kas ta hoolib sinust või meeldib talle lihtsalt rääkida – vastuseks on mõlemal juhul jah. Tõeline test, mis näitab, kas Kaksikud on sinusse armunud: sa ei tüüta neid.

Vähk

Kui Vähid tõeliselt armuvad, on neil lämmatav kirg seda inimest poputada, sarnaselt sellele, nagu ema poputab oma last. Nad teevad süüa, valmistavad lõunaid kaasa, püüavad rahuldada kallima iga vajadust – nad annavad armastust, mida soovivad ise vastu saada. Vähid on väga emotsionaalsed ning nad tahavad armastatut kaitsta ning tema eest täielikult hoolt kanda. Pane tähele, et sa oma kallimat ei lämmataks! Mitte igaüks ei hinda sellist hoolt.

Lõvi

Kui Lõvid armuvad, tahavad nad seda tervele maailmale kuulutada. Üldiselt ei armu nad kergelt, kuna nad hindavad ennast liiga kõrgelt ja nende jaoks on tõesti raske leida partnerit, keda nad peaks endavääriliseks. Kui nad aga armuvad, toimub see kiirelt ja ülepeakaela ning neil pole mingit probleemi sellest teada anda. Lõvi loomulik heldus on armununa ainult võimendunud. Kuna nad on sodiaagi kuningad ja kuningannad, on nende silmis nende partnerid «väljavalitud», keda tuleb kingituste, armastuse ja žestidega üle kallata. Seda tehes nad raha ei loe.

Neitsi

See võib tunduda väga ebaromantilisena, aga kui Neitsid armuvad, on nende esimeseks instinktiks oma armastatut igapäevaasjade ajamisel aidata. Nad tahavad jalutada tema koera, tuletavad meelde arstiaegu või toovad töö juurde mahaununenud vihmavarju. Neitsid pole üliromantilised, aga nad teavad, et sõna «armastama» on verb. Nende jaoks loeb see, mida nad teevad, mitte see, mida nad ütlevad.

Kaalud

Kaalude elueesmärk on õppida elama harmoonias teistega. Kuigi tegemist on sodiaagi kõige rohkem partnerlusele suunatud tähemärgiga, elavad nad siiski läbi palju suhtekriise. Kui Kaalud armuvad, on nad väga pühendunud, et kõik oleks tasakaalus. See toob kaasa endaga palju tõuse ja mõõnasid ning nii mõnegi vaidluse, samal ajal kui Kaalud püüavad oma kaale tasakaalu saada. Kaalud tahavad, et suhe oleks täiuslik, nad ei saa sinna midagi parata, nad on sellisena sündinud.

Skorpion

Skorpion on intiimasjades väga keeruline kuju. Kui nad armuvad, võtavad nad asja tõsisemalt kui keegi teine sodiaagist. Nende jaoks on mängus kõik või mitte midagi, mis tähendab, et see tunne võib neid üleni halvata ning reaktsiooniks on armastatut vältida. Skorpionite jaoks on suhted vaid seksuaalsuse jätk, nad astuvad neisse vaid siis, kui usaldavad teist poolt täielikult. Kui nad on selleks aga valmis, pühenduvad nad täiesti, ühendades mitte ainult hinged, vaid ka majapidamised ja pangakontod. Probleem on aga see, et selline lähenemine võib nad pagendada igavesse eraklusse või suhetesse «turvaliste» partneritega, samal ajal kui neil on salaja kõrval keegi, kelle vastu tunnevad nad tõelist kirge.

Ambur

Amburite jaoks on armastus võistlus, mida võita ja kui nad on partneri leidnud, ootavad nad, et nemadki ühineks selle lõbusa võistlusega finišijooneni. Nad kardavad traditsioonilisi abielusidemeid ning valivad partnerid, kes jaksavad nendega sammu pidada. Nad on pidevalt uue seikluse otsingul ning ka Amburi kallim peaks olema inimene, kes teda eluseiklustel rõõmsalt saadab.

Kaljukits

Kaljukitsed lähenevad oma armastatutele karmi, isegi vanemliku suunava käega. Nad peavad kallimaid oma staatusesümboliks ning ei vali enda kõrvale inimest, kes nende kuvandiga ei sobi. Kui nad kedagi tõeliselt armastavad, tahavad nad teda kaitsta igasuguse kriitika eest, mida ta endale enda teadmata võib endale kaela tõmmata.

Veevalaja

Sodiaagi kõige iseseisvama märgina on Veevalajad sageli erakud. Neil on palju tuttavaid, kuid vähe tõelisi sõpru, kuna nende mõttes mõlgub rohkem see, mida nad saaksid ära teha, et maailma päästa, selmet ühele inimesele pühenduda. Kui Veevalaja armub, ei pruugi ta sellest kohe ise arugi saada. Nad avastavad, et on ühest inimesest lihtsalt väga huvitatud: nad tahavad teada, mida ta mõtleb ja arvab. Aja möödudes – tavaliselt siis, kui partner on juba nende tundeid tajunud – läheb Veevalajal lambike põlema ning nad teatavad: «Ma arvan, et sa oled mu parim sõber!» Veevalaja keeles tähendab see «ma armastan sind», aga eks nad peavad ise selle avastama...

Kalad

Kalad on sodiaagi romantikud, kes astuvad armastuse muinasjuttu. Nende jaoks ongi märgiks see, kui nad kaotavad sideme reaalsusega. Kõik on kena, seni kuni nad ei kaota oma kriitilist mõtlemist – seda aga pole armunud Kalade peas just palju. Probleem on see, et viimane inimene, kes avastab, et valitud partner pole Kaladele parim, on Kalad ise, kelle sõbrad on püüdnud lihtsalt tema tundeid säästa. Nad ei kaota aga iial usku, et kuskil on olemas nende hingesugulane – et aga prints üles leida, peavad nad suudlema palju konnasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles