Kõik need ülehinnatud inimesed (4)

, Arteri juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meryl Streep sai nädal tagasi Kuldgloobusel elutööauhinna ja pidas Trumpi kritiseeriva kõne, milles ta tulevase presidendi nime kordagi ei maininud.
Meryl Streep sai nädal tagasi Kuldgloobusel elutööauhinna ja pidas Trumpi kritiseeriva kõne, milles ta tulevase presidendi nime kordagi ei maininud. Foto: Reuters / Scanpix

Twitteri säuts «ta on nii ülehinnatud» on suurim kompliment, mida peatselt Valgesse Majja asuv Donald Trump võib teha. See tähendab, et «sa oled tähtis». Võib vaid ette kujutada, millist häbi tähendaks USA ajakirjanikule või näitlejale Trumpi siiras heakskiit – inimene jätaks karjääri kus seda ja teist ning tõmbuks üksindusse nagu Greta Garbo.

Veel üle-eelmise aasta augustis nimetas Donald Trump ühes oma intervjuus Meryl Streepi suurepäraseks näitlejaks ja meeldivaks inimeseks. Pärast Streepi kõnet Kuldgloobuste jagamisel on ta Trumpi jaoks üks neid ülehinnatud inimesi, keda tema Twitteri säutsude järgi paistab kogu USA meedia- ja meelelahutusmaailm täis olevat.

Koomik Jerry Seinfeld ütles 2011. aastal ühes kommentaaris, et nagu kõik komödiandid, armastab ka tema Trumpi. «Kui jumal annaks koomikutele võime luua inimest, siis loodaks esimesena Donald Trump. Ta on jumala kingitus.» Veel kaks aastat hiljem ajas see Seinfeldi väljaütlemine Trumpi tigedaks ning tiitel «ülehinnatud» jälitas Seinfeldi edasi. Komöödiasõpru see veennud pole.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles