Kaksikuid sünnitama läinud naine sai suure üllatuse osaliseks

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Martina Kovacova / PantherMedia / Scanpix

Kui Louisianas elav LaQueena Hunter Gover neljandat korda rasedaks jäi, oli ta kindel, et ootab rohkem kui üht last. «Inimesed tulid minu juurde ja muudkui ütlesid, et kindlasti ma ootan kaksikuid või isegi kolmikuid,» vahendab Woman's Day Goveri sõnu.

Kuid 6. detsembril sünnitama minnes selgus, et ei olnud ühtki titte teise taga peidus – tegemist oli lihtsalt ühe, aga see-eest ülisuure beebiga.

«Niipea, kui arst ta kätele võttis, kukkus mu suu lahti,» meenutab Gover. «Sündides kaalus poiss 6,37 kilogrammi. Ma mäletan, kuidas õde seda mulle joostes ütlema tuli ja ma vannun, et kui ma juba poleks olnud ratastega kanderaamil, oleksin ma pikali kukkunud.» Vastsündinud poiss oli 55 sentimeetrit pikk.

Goveri ja lapsega on kõik korras ning ema räägib uhkusega, et hiigeltitt käitub kohati nagu tõeline Hulk – kui ta midagi tahab, siis selle ta peab ka saama. Juba kannab ta mähkmeid ja riideid, mis on mõeldud pooleaastastele beebidele.

Ka Groveri eelmised lapsed on olnud «raskekaallased», tema esimesed kaks last kaalusid mõlemad sündides üle 3,1 kilo ning kolmas kaalus 5,3 kilo. Samas ütleb naine, et ilmselt ta rohkem lapsi enam ei plaani – aitab küll!

Take a look at this little chubby guy!! Nearly 15 lbs and 2 feet in height at just a month old! Loyalty Adonis Grover...

Posted by Natalie Hee WDSU on Monday, 9 January 2017
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles