Kümme märki, et seda meest tasub hoida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võid teda nähes «liblikaid kõhus» tunda ning ta võib sind kohelda kui tähtsaimat naist oma elus, kuid kas tegemist on mehega, kes võiks sinu ellu ka jääda?

Your Tango pani kirja omadused, mis näitavad, et selle mehega tõesti tasub koos püsida.

Usaldusväärsus: see tähendab, et ta ilmub kohale ja helistab, kui seda lubab ja keskendub sinule, mitte teistele naistele. Mees, kes tuleb enda eluga toime, suudab sinus ja teistes ka usaldust tekitada.

Ausus: tema sõnad peavad olema siirad ja otsekohesed, mitte manipuleeriva varjundiga. Valed hävitavad usalduse tema suhtes, kuid tõde kasvatab austust.

Austus: ta teab ja hindab seda, et sul on mõistus, süda ja hing, mitte vaid keha. Kui mees sind austab, siis võtab ta sind võrdsena, mida ka oled.

Võrdsus: teil mõlemal peab olema võrdselt sõnaõigust, kui otsustate, mida koos ette võtta, kuidas enda kohustusi täita ja millal sõpradega kohtuda. Suhe tähendab partnerlust.

Kohusetunne: ta peab end ise üleval ja hoolitseb endale oluliste eluvaldkondade eest. Suudad ilmselt hinnata, et ta maksab enda arveid, tuleb probleemidega toime ja pöörab piisavalt tähelepanu enda lähedastele.

Lahkus: ta pakub sulle ennast, aega, toetavat õlga, raha, naeru ja südant. Mehe avatus võimaldab teie suhtel areneda ja sujuvalt kulgeda.

Armastus: ta väljendab igati enda armastust sinu vastu. Sõnad on küll olulised, kuid tema osavõtlikkus ja teod räägivad samuti enda eest.

Taktitunne: kas vanemad õpetasid talle häid kombeid? Viisakus on kindlasti üks armastuse avaldamise vorme – see näitab partneri hoolimist ja lahkust sinu vastu. Härrasmees ei unusta ütlemast «palun» ja «aitäh» ning tahab sulle alati parimat.

Sõbralikkus: te hindade üksteist ja peate end headeks sõpradeks. Rasketel aegadel jagab ta enda mõtteid ja tundeid ning naudib sinuga koos veedetud aega. Partneri sõbralikkus teiste vastu laseb sul rahus sõprusseltskonda nautida ning samal ajal siiski tunda, et oled tema jaoks eriline. Võite vabalt koos naerda ja lõbutseda.

Pühendumine: eriline mees ei karda lubadusi anda ning öelda, et ta jääb sinu kõrvale ja on truu. Partneri täieliku pühendumise tõttu tunned, et oled talle südamelähedane.

Sinu ja mehe sobivust mõjutavad paljud tegurid. Nimetatud omadused on aga suhtele tugevaks alustalaks ning kui partner neile vastab, siis näib teie tulevik paljutõotav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles