Hüvasti, Obamad: miks Baracki ja Michelle’i suhe on, mille poole püüelda

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barack ja Michelle detsembris Washingtoni jõulukuuse tuledesüütamistseremoonial.
Barack ja Michelle detsembris Washingtoni jõulukuuse tuledesüütamistseremoonial. Foto: Pablo Martinez Monsivais / AP / Scanpix

President Barack Obama valitsusaeg tiksub kiirelt lõpu poole – vaid kümme päeva on jäänud ajani, mil ametisse vannutakse järgmine, juba praegu äärmiselt vastuoluliseks kujunenud president Donald Trump. Vaatame tagasi Obama valitsusajale, kuid teeme seda läbi isikliku prisma.

Baracki suur ja siiras armastus oma abikaasa Michelle’i vastu on alati olnud ilmselge. Nende suhe võiks olla kõigile eeskujuks, nemad on täiusliku paari võrdkuju. Ühes intervjuus näiteks ütles Barack: «Mu naine arvab jätkuvalt, et ma olen päris armas, mis siis, et mul on juba juuksed hallid.»

Ühes telesaates rääkis Barack, kuidas talle meeldib naist kingituste ja tähelepanuga üle külvata. «Siis, kui ta seda väärib – ja ta väärib seda alati.»

Michelle naljatles aga ühel avalikul üritusel, kus ta pidi enne Baracki kõnet pidama: «Ma armastan seda osa: mina saan esimesena rääkida ja tema peab pealt vaatama. Ta vaatab mind nii imetlevalt.» Baracki pilk seejuures on ääretult kõnekas.

Michelle on öelnud: «Igas abielus on oma tõusud ja mõõnad, aga lõppeks loeb see, kui sa saad talle silma vaadata ning siiralt öelda: «Sa meeldid mulle.»» Ka Barack on tõdenud: «Ma ei oleks suutnud midagi ilma Michelle’ita teha. /---/ Umbes 15 aastat võttis mul aega, aga ma taipasin: tal on alati õigus. /---/ Ma ei seisaks siin täna, ilma et mind oleks toetanud mu parim sõber, meie perekonna nurgakivi, minu elu armastus, meie riigi järgmine esileedi Michelle Obama.»

Rohkem südantsoojendavaid hetki Ameerika Ühendriikide esipaari toolilt lahkuvate Obamade elust vaata Now This videost.

President Obama Has Always Been Obsessed With Michelle

It doesn't get more «relationship goals» than Barack and Michelle Obama #NowThis2016

Posted by NowThis on Friday, 30 December 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles