Meestele: naine vihjab, et sa ei ole voodis väga hea

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Piotr Stryjewski / PantherMedia / Scanpix

Loe lähemalt, milliseid vihjeid annavad naised oma mehele, kui viimased ei ole voodis kõige paremad. 

Naised ei ole nii keerulised, kui sa mõistad, mida nad sulle öelda tahavad, aga ei julge. Kui naine millelegi vihjab, siis see tähendab seda, et ta ei taha sulle haiget teha ja pigem säästab sind karmidest sõnadest. The Health Site vahendab viis märki, mis vihjavad sellele, et sa ei ole voodis hea.

Ta tahab kogu aeg positsiooni vahetada. Võib olla sa ei taba lihtsalt märki ja ta üritab positsiooni muuta, et seks oleks ka tema jaoks nauditav. Lõppkokkuvõttes tahab ju tema ka orgasmini jõuda. Kui talle tõesti meeldib see, mis toimub, siis ta silmad ja keha reedavad, mida ta tunneb.

Ta haarab ohjad. Kui ta ütleb sulle, mida teha ja ta hääletoon on pigem õpetajalik, siis tal hakkas lihtsalt igav ja ta üritab sind õiges suunas juhatada. Peatu korra ja kuula teda, sest ta tahab, et sa oleksid osavam enne, kui ta päriselt huvi kaotab.

Ta tahab sinuga seksist rääkida. Ta uurib, miks sa nii varakult lõpetasid või miks ei võiks eelmäng kauem kesta. Ta ei taha sulle otse öelda, et midagi on valesti, aga ta tahab, et sa õpiksid ja saaksid paremaks.

Tal justkui ei oleks energiat. Naine lamab emotsioonitult ja ta näost võib lugeda, et tal on igav. Ta ei mõnule, ega tee teisi hääli, mis viitaks sellele, et tal on hea. Ta on pigem vaikne ja ta hingamine on normaalne.

Ta ei ürita enam seksida. Mis mõte on seksida, kui ta enam seksi ei naudi? Võib olla ta suudab ennast ise õnnelikumaks teha ja seetõttu ei tal selle vastu midagi, kui ka sina ei taha paar päeva seksida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles