Mida naised päriselt voodis tahavad?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Svetlana Mandrikova / PantherMedia / Scanpix

Naised kipuvad kohati olema pisut häbelikud ja võib olla kardavad öelda seda, mida nad päriselt tahavad. Meile meeldiks, kui mehed sellest ise aru saaksid. Samas on naiste mõtteid väga keeruline lugeda ja see pärast panime kirja mõned kindlad asjad, mis naistele voodis meeldivad.

Femina vahendab neli asja, mida naised voodis tahavad. Kui nüüd järele mõelda, siis need on tegelikult üsna loogilised.

Natukene rohkem agressiivsust

Jah, naistele meeldib, kui mees on kodus tore ja lahke, aga voodis meeldiks meile natukene karm ja kohati agressiivne käitumine. Loomulikult ei ole mõtet masohhismiks, aga naistele üldjuhul meeldib, kui mehed haaravad seksi ajal ohjad enda kätte.

Mees, ära ole isekas

Seks on nagu kahesuunaline tänav. Mõnel naisel on keeruline orgasmini jõuda, aga see ei ole võimatu. Ära kao ära, kui sina oled lõpetanud, vaid aita naisel ka tippu jõuda.

Räägi naisega

Lihtsalt küsi naise käest, mis talle meeldib ja kuidas teda rahuldada. Sosista talle kõrva midagi romantilist ja seksikat, sest mehe hääl on naise jaoks väga erootiline. Kui sa küsid, siis suure tõenäosusega naine ütleb sulle, mis talle meeldib.

Rohkem eelmängu, palun!

Naistele meeldivad ka aeg-ajalt kähkukad, aga pikk eelmäng meeldib meile rohkem. Mida rohkem sa oma naist enne meelitad ja hellitad, seda parem on teie seks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles