Parimad harjutused neile, kes ei viitsi trenni teha

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Kas sa eelistad televiisori vaatamist jõusaalis käimisele? Kas HIIT-treening kõlab sinu jaoks hirmuäratava piinamismeetodina? See on normaalne, et inimesed on natukene laisad, aga sa ei tohiks oma tervist selle nimel ohverdada. Võib olla leiad nende harjutuste seast midagi, mis sulle meeldiks. 

Vaata sarju ja tee trenni

Iga laisa inimese parim ajaviide on televiisori või sarjade vaatamine. PureWow pakub välja, et trenni saab edukalt siduda ka televiisori vaatamisega. Oletame, et sulle meeldib vaadata komöödiasarju, siis võid näiteks iga kord ühe küki teha, kui sind midagi naerma ajab.

Lihtsalt kõnni rohkem

Kõndimine on kõige lihtsam viis trenni teha. Lisaks saad ise vaadata, kus ja millal on sul võimalus rohkem kõndida. Pargi auto kaugemale või tule üks peatus varem bussi pealt maha – need on lihtsad nipid, kuidas rohkem kõndida.

Premeeri ennast

See tähendab seda, et mõtle välja, mida sa tahaksid auhinnaks saada, kui sa käid näiteks kuu aega järjest kaks korda nädalas trennis. Ainuke konks asja juures on see, et sa ei tohi ennast premeerida rämpstoiduga.

Tee harjutusi töö juures

Kasuta seda aega üheksast viieni targasti ära. Väike liigutamine teeb kehale ja vaimule head. Vaata videost.

Tee majapidamistöid

Trenni ei pea tegema ainult jõusaalis. Tee igapäevasest poeskäigust ja koristamist trenn, mida sa muidu ei viitsiks teha.

Mine spinningusse

Jah, see on päris treening, aga enne, kui sa loobud, siis mine proovi paar korda. Kui sa leiad lõbusa treeneri, siis võivad spinningutundidest saada sinu lemmikud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles