Seine’i jõest saab grandioosne moelava

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moeaasta 2017 on alanud ning esimene suur sõu, mida oodata, on kindlasti 26. jaanuaril Pariisis, mil modell ja ettevõtja, suurejooneliste moesõude korraldamisega ajalugu teinud Jessica Minh Anh muudab järjekordselt Seine’i jõe catwalk’iks.

Minh Anh on varem korraldanud uskumatuid moesõusid maailma eri paigus, näiteks Eiffeli tornis, Suure Kanjoni serval, World Trade Centeris ning Londoni Toweri sillal. Nüüd võtab ta ette taas kord Seine’i jõe ning muudab selle moelavaks.

Et luua illusioon justkui kõnniksid modellid vee peal, paneb Jessica külalised istuma mööda jõge sõitval laeval näoga klaasseina poole, nende ees kõnnivad aga modellid – nii saavad ka Pariisi legendaarsed sümbolid, nagu näiteks Eiffeli torn, Notre Dame, Louvre ja 37 silda osaks moesõust. Tegemist on viienda korraga, kui Jessica nii suurejoonelise projekti ette võtab.

Kauaoodatud moesõul saab näha erinevate moeloojate loomingut nii Euroopast, Aasiast, Austraaliast kui ka Ameerikast.

Vaata ka treilerit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles