Maailma vanim joogaõpetaja on 98-aastane naine

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yoga instructor Tao Porchon-Lynch goes through yoga poses at her yoga class in Hartsdale, New York May 14, 2012. At 93 years old, Porchon-Lynch was named the world's oldest yoga teacher by Guinness World Records. REUTERS/Keith Bedford (UNITED STATES - Tags: SOCIETY)
Yoga instructor Tao Porchon-Lynch goes through yoga poses at her yoga class in Hartsdale, New York May 14, 2012. At 93 years old, Porchon-Lynch was named the world's oldest yoga teacher by Guinness World Records. REUTERS/Keith Bedford (UNITED STATES - Tags: SOCIETY) Foto: KEITH BEDFORD/REUTERS

Tao Pochon-Lynch on inspiratsiooniks nii noortele kui vanadele. 98-aastasena on Tao maailma vanim joogatreener ja Athleta’s Power of She kampaanianägu. Naine jagab, mida tähendab positiivne elustiil, mille järgi ta oma elu elab. 

«Kõik on võimalik ja miski pole võimatu. Kui sa ärkad igal hommikul üles ja kinnitad endale, et see on parim päev su elus, siis see ongi nii,» selgitab Tao. 1926.aastal öeldi naisele, et jooga ei ole naiselik ja sellest ajast peale on Tao treeninud, et tõestada vastupidist ja inspireerida teisi, vahendab PopSugar.

Jooga instruktor Tao Porchon-Lynch
Jooga instruktor Tao Porchon-Lynch Foto: KEITH BEDFORD/REUTERS

Vaata videost, kuidas uudishimulikust tüdrukust sai joogamaailma ikoon ja 98-aastasena ei peata teda ikka veel mitte keegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles