Kuus märki, et ta ei ole sulle ainult seksisemu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Benis Arapovic / PantherMedia / Scanpix

Kogu see teema, et oleme sõbrad ja seksime ilma tunneteta, tundub veenev, mugav ja lihtne. Vähemalt arvatakse nii, aga tegelikult ei oska sa kunagi ennustada, kuidas su süda tunneb. Päris paljud inimesed ikkagi armuvad oma esialgsesse niinimetatud seksisõpra. 

The Health Site vahendab, millised on need märgid, mis viitavad sellele, et sinu jaoks on ta ilmselt midagi rohkemat kui ainult seksisõber.

Te veedate järjest rohkem aega koos. Alguses oli kõik lihtne, sest te kohtusite ainult ühel eesmärgil. Nüüd veedate aega üksteise juures, käite söömas, vaatate filmi ja mängite koos lauamänge. See on ohumärk ja kui sa ei taha haiget saada, siis lõpeta see «sõprus» kohe, kui te just mõlemad ei taha rohkemat.

Sa mõtled temast. Sa tahad teada, mis ta teeb ja kas ta on kodus või on ta tööl. Need küsimused on saanud sinu igapäevaelu osaks.

Sa vajad teda, kui sa tunned end üksikuna. Mõnikord, kui sa tunned, et oled kurb või stressis ja vajaksid kellegi tuge, siis ta on esimene inimene, kelle peale sa mõtled. Sa helistad talle ja kurdad oma muret, võib olla isegi räägid talle mõne oma saladuse, aga reaalsus on hoopis teine. Ta ei ole su usaldusisik, kaaslane või sõber, tema jaoks oled sa ainult seksisemu.

Sa tunned armukadedust. See tunne tekib ainult koos armumise ja armastusega. Kui te ei ole suhtes, siis tal on õigus käia läbi ja suhelda ükskõik kellega. Kui sa oled armukade või hakkad veidralt käituma, kui ta läheb kellegi teisega välja, siis see on märk sellest, et sinu jaoks on ta rohkem kui seksisõber.

Enam ei piisa. Iga kord, kui sa teda näed, siis sa tahad veel ja veel temaga koos olla. Sa tahad talle helistada ning kirjutad ja teed oma plaane vastavalt tema graafikule. Sa lihtsalt tahad teda näha, ükskõik, kas ainult seksiks või lihtsalt niisama.

Sa hoolid. Kui ta on haige, siis sa oled talle toeks ja kui tal on mure, siis sa kuulad ta ära ja proovid nõu anda. Sa kallistad teda ja suudled teda, et tal hakkaks parem, aga siin on sulle üllatus, see ei ole ainult füüsiline tõmme, mis teie vahel on või vähemalt see, mida sina tunned on palju enamat. Ole ettevaatlik, kui sa ei taha kõrvetada saada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles