Imeline galerii: selgusid 2016. aasta parimad pulmafotod

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Iga-aastase traditsioonina valib Junebug Weddings välja 50 kõige paremat pulmafotot. Tänavu saatis oma töid võistlusele üle 700 fotograafi 45 riigist, kokku ligi 9000 ainulaadset pulmafotot. 

Junebug Weddings peatoimetaja Carrie Crooks ütles, et on sel aastal piltide üle eriti uhke, sest pilte vaadates kumab läbi pulmapäevade ehe emotsioon. «Ma ei imesta, et fotograafid leiavad uusi kohti, sest maailm on nii lai ja imeilusaid nurki, mida avastada, on lõputult. Viimaste aastatega on pulmafotode trendiks tõusnud reisimine,» märgib Crooks, kelle sõnul on see fotograafile hea võimalus ühendada kaks kirge - reisimine ja fotograafia. 

2016. aasta parimad fotod valisid välja tunnustatud pulmafotograafid Mike ja Shari Vallely, Benj Haisch ja Erin Chrisman, edastab Mirror.

Junebugi võistluses 50 parima hulka sattumine on pulmafotograafidele üks suurimaid tunnustusi ja tuleb karjäärile väga kasuks. 

2008. aastal toimus võistlus esimest korda ja siis võtsid sellest osa peamiselt ameeriklased. Nüüdseks on osalisi üle kogu maa. Korraldajad kiidavad, et viimastel aastatel on oma fotosid võistlusele saatnud ka Eesti, Läti, Leedu, Serbia ja teised. «See on alati tore üllatus, kui fotosid laekub ka hõredalt asustatud või väiksematest riikidest,» tõdes Crooks. 

Vaata valikut piltidest galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles