Vaata, kas 2016. aasta horoskoop läks täide: Kalad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalad
Kalad Foto: Repro

Tuleb põnev aeg, mil pead õppima, mingites olukordades ehk ennast lausa ületama. Neptuuni mõjul kipud olema eriti tundlik ja tundeline. Keeruline võib aeg olla Kaladele, kes on sündinud veebruari lõpus või märtsi alguspäevil.

Tervis

Hoia sisemist tasakaalu ja kuula oma keha. Kui vajad puhkust, siis võta aeg maha, lõõgasta end veeprotseduuridega. Su organism on ülimalt tundlik, eriti suvekuudel. Väga ettevaatlik tuleb olla alkoholi, aga ka ravimite tarvitamisel. Lihtne on millestki või kellestki sõltuvusse sattuda või pettekujutelmadesse langeda.

Karjäär

Tööedu nõuab visadust ja vaeva. Valmis tuleb olla oma seisukohtade kaitsmiseks. Sulle omane tundlikkus tuleb aeg-ajalt kasuks – tänu sellele suudad mõista teisi inimesi ja saad paremini aru maailmas toimuvast. Ka võib vaist anda sulle õigeid suuniseid keerukates olukordades käitumiseks. Samas oled tundlikkuse tõttu paratamatult ka kaitsetum ja haavatavam. Hetkedel, kus tuleb end maksma panna, üritad pigem põgeneda. Ära jää üksinda – olgu sul alati kõrval usaldusväärsed inimesed. Äriasjad hakkavad eriti hoogsalt sujuma septembris, pühendu siis rahateenimisele.

Armastus ja suhted

Aeg tõotab õnne armastuses, aga ka ärisuhete sõlmimisel. Suhtled aktiivselt, juhtud kokku inimestega, kes on meeldivad ja samas ka kasulikud. Õnnestub trehvata tarku inimesi ja leida koostööpartnereid välismaalt. Kui sulle keegi meeldib, siis ära jää lootma õnnelikule juhusele – ole ise aktiivne! Oma tunnete sõnadesse panemiseks, armastuse avaldamiseks sobib eriti juunikuu. Armusuhete arendamine sujub kui õlitatult suve lõpuni. Pikaajalises kooselus Kalad võiksid sel aastal oma suhte seadusliku abieluni viia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles