Vaata, kas 2016. aasta horoskoop läks täide: Skorpion

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skorpion
Skorpion Foto: Repro

Algamas on rahutu ajajärk. Küllap tunned suurt huvi maailmas toimuva vastu, jälgid põnevuse ja kohati ka meelehärmiga uudiseid ning poliitilisi debatte. Sind võib vallata tahtmine maailma paremaks muuta. Mõtle hoolikalt järele – küllap leiadki võimaluse oma panuse andmiseks.

Tervis

Hoia emotsioonid kontrolli all – Marss muudab su aasta esimesel poolel eriti ägedaks ja vaidlushimuliseks. Viha ja ärritus võivad tervist räsida. Ülekeevad tunded tuleks maandada sportides või füüsilist tööd tehes. Väldi ohtlikke olukordi ning ole liikluses tasakaalukas ja ettevaatlik.

Karjäär

Palju tähelepanu vajavad äri- ja rahaasjad. Hoia eesmärk silme ees ja liigu selle poole sammhaaval. Edu ei tule kergelt ja kiirelt, ent kui süsteemselt tegutsed, paned aluse pikaajalisele majanduslikule kindlustatusele. Marsi retrograadse liikumise tõttu võid suvekuudel olla suure pinge all. Vajadus ennast tõestada on suur, samas kohtad aga vastupanu. Jõuliselt edasi pürgides pead arvestama, et mingitel hetkedel on edasiminek takistatud. Ära hakka peaga vastu seina jooksma, varu kannatust! Läbirääkimisi ülemustega tasub pidada juulis.

 
 

Armastus ja suhted

Aeg soosib pigem kindlate suhete hoidmist kui uute alustamist. Vajad emotsionaalset, hingelist armastust. Tugevate tunnete kõige loomulikumaks väljenduseks pead kirglikku seksi. Parem on, kui sa ei kaasa kallimat oma äritegevusse – ühised rahaasjad võivad lahkhelideni viia. Sõprus on sel aastal vaat et tähtsam kui armastus. Vajad võimalust mõttekaaslastega tähtsatel teemadel rääkida, samuti on lojaalsete sõprade olemasolu sulle väga oluline. Kui kellegagi neist on olnud lahkhelisid, püüa need enne sügise saabumist lahendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles