Kuus vaimset trikki, mis aitavad sul treeningul maksimaalset tulemust saavutada

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Järjest rohkem on treeninguid, mis ühendavad nii kehalise kui vaimse töö. Heaks näiteks on jooga või meditatsioon, mis seob jõutreeningu ja inimese vaimse pool üheks, sealhulgas teineteist täiendades. 

Self Magazine vahendab kuus vaimset praktikat, mida treeningusse kaasata, et saavutada maksimaalne võimalik tulemus.

  1. Aseta oma käsi südamele. Enne treeningut istu rätsepaistes põrandal, aste oma vasak käsi südame kohale ja parem käsi pea peale ning tee järjest kümme sügavat hingamist.
  2. Tee oma keha soojaks. Pane veri liikuma korrates neid kolme harjutust: lapsepoos, allavaatav koer ja kõrge plank.
  3. Vali omale jõusõna. Vali üks sõna, mis iseloomustab seda päeva ja treeningut. Olgu selleks kannatlikkus, enesekindlus või andestus või midagi muud, aga korruta seda endale treeningu ajal nii tihti kui võimalik.
  4. Tõsta pulssi! Füüsiline pingutus valmistab sind ette vaimseteks katsumisteks. Sunni ennast pingutama siis, kui on treeningu kõige raskemad hetked.
  5. Raputa oma keha! Lihtsalt võtta üks minut aega ja raputa terve oma keha läbi. Hiina meditsiinis nimetatakse seda «liikumise meditatsiooniks» ja selle eesmärk on kehas olevad energiat liikuma saada.
  6. Lihtsalt lõõgastu! Võta endale viis minutit, heida selili, jalad ja käed avatult ning lihtsalt hinga sügavalt ja kuula, mis mõtted su peas liiguvad. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles