Kuus asja, mida ei tasu vana-aastaõhtul teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Ära ole see inimene, kes teeb neid asju – eriti seda esimest. 

Juba selle nädala lõpus on käes aasta üks oodatumaid peoõhtu. Ükskõik, kas sa vihkad või armastada seda, siis siin on mõned asjad, mida ei tasuks vana-aastaõhtul teha, vahendab Pure Wow.

  1. Liiga kõrged kingad. Esiteks on kõrgete kingadega väga raske kõndida ja teiseks on väljas nii pime, et niikuinii keegi ei näe, kui ilusad need on.
  2. Liiga lühike kleit, millega on külm. Kui sul on külm, siis sa ei naudi seda õhtut, vaid mõtled ainult sellest, kuidas tuppa sooja saada.
  3. Ära vali kõige odavamate jookidega ja kõige populaarsemat baari linnas. Kas sa tõesti tahad kahekümne aastastega võidelda baarileti ääres, et omale klaas veini osta?
  4. Ära jäta õhtut juhuse hooleks. Mõtle enda jaoks plaan valmis, kuhu minna ja kellega, sest vastasel korral võid kogu õhtus pettuda.
  5. Liiga palju ja liiga kiiresti. Pea alkoholiga piiri, kui sa tahad uue aasta saabumist mäletada.
  6. Ära sea ootusi liiga kõrgele. Mida kõrgemad on ootused, seda valusam on pettumus, et kõik ei läinud nii nagu sa plaanisid. Võta vabalt ja lihtsalt naudi vana-aasta viimast õhtut. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles