Kuus asja, mida mehed voodis vihkavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Nii naistel kui meestel asju, mida neile voodis teha või kogeda ei meeldi. Selles artiklis keskendume meeste soovidele. 

Seks on ilus akt kahe inimese vahel, kes naudivad teineteise lähedust, aga selle juures on oluline, et mõlemad mõistaksid, et tegemist on ühise «projektiga», kuhu mõlemad peaksid võrdselt panustama. Bold Sky vahendusel uurimine, mis on need asjad, mida mehed voodis vihkavad.

  1. Passiivsus. Meestele meeldib, kui naine on aktiivne. Mehe jaoks kogu põnevus, kui ta peab kogu töö üksi ära tegema, alustades eelmängust ja lõpetades kulminatsiooniga.
  2. Reeglid. Mehed vihkavad, kui naine ütleb kogu aega, et «tee seda» ja «ära tee seda». Loomulikult on igal inimesel eelistusi, aga neid võiks rääkida väljaspool magamistuba. Kui naine kontrollib igat mehe liigutust, siis see ei ole mehe jaoks enam nii põnev.
  3. Pidev lobisemine. Mees mõtleb voodis ainult ühele asjale ja ta eelistaks keskenduda sulle naudingu pakkumisele ning ootab sama sinult. Pärast seda, kui olete juba täiesti alasti, ei maksa enam tühjast-tähjast lobiseda.
  4. Vastu tahtmist seksimine. Seks on ühine akt, mis on hea ainult siis, kui mõlemad tahavad seda. Ainult sellepärast, et oma kaaslasele rõõmu teha, ei ole mõtet seksiga nõustuda. Kui sul täna ei ole tuju, siis ütle talle seda.
  5. Kiirustamine. Ära kunagi kiirusta meest tagant, et ta kiiremini valmis saaks, sest see ei ole väga erutav. Kui teil on aega ainult kiireks seksiks, siis on normaalne, et asi tuleb ruttu lõpule viia. Leppige see enne kokku, sest vastasel korral võib jääda mulje, et sa ei ole huvitatud.
  6. Häbenemine. Ära muretse oma keha pärast. Kui teil on mõlemal hea olla ja seks on kirglik, siis ei ole vahet, kas sul on õla peal punn või sa oled kaks kilo juurde võtnud. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles