Viis põhjust, miks jõulud ja aastavahetus lõppevad mõne paari jaoks lahutusega

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Kõige rohkem paare lahutavad just jaanuaris. Miks on nii, et jõulud on see viimane hetk, kus inimesed otsustavad, kas ma peaks jääma või minema? Toome välja mitu põhjust, miks jõulud ja aastavahetus lõppevad mõne paari jaoks lahutusega. 

Female First vahendab viis peamist põhjust, miks jõulud ja aastavahetus päädivad mõne jaoks lahutusega.

  1. Jõulude ajal on paaridel aega olla üksteisega ilma, et neid segaks töö või kool. Keskendutakse rohkem teineteisele ja peidus olevad probleemid võivad järsku pinnale tõusta.
  2. Suhted võivad minna pingeliseks, sest jõulude aeg on palju rahmeldamist laste, toidu ja kingitustega. Kui see koormus langeb ainult ühe paarilise õlgadele, siis tekitab see kindlasti vaidlusi.
  3. Kohtumine sugulasteha võib olla ka üsna keeruline või tekitada erinevaid probleeme. Eriti siis, kui näiteks ühe paarilise vanemate juurde ei ole võimalik minna. Selles olukorras on väga oluline kaaslase toetus.
  4. Traditsiooniliselt on pühadeaeg rahulik ja seetõttu ei taheta sellisel hetkel kaaslast maha jätta. Mõne jaoks on jõulud ka see viimane hetk, mil vaadatakse, kas asjad lähevad paremaks või mitte.
  5. Uus aasta tähendab tavaliselt värsket algust ja seetõttu on täiesti loogiline, et paljud inimesed tahavad seda alustada puhtalt lehelt ja uute eesmärkidega.

Paljud inimesed suudavad sellest olenemata oma suhte päästa. Selleks on vaja ausat ja avatud kommunikatsiooni. Kui sa oled segaduses ja ei tea, mida teha, siis võta aeg maha. Mine trenni või võta aega iseendale, sest nii saad korraks puhata ja selgema pildiga tulevikku vaadata.  Ükskõik, mida sa otsustad, siis loodame, et aasta 2017 toob sulle õnne ja rõõmu. Meil on ainult üks lühike elu ja alati on hea sellest viimast võtta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles