Vaata, kuidas juuksed aastaga nullist tagasi kasvavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmised videost

Eloura Wild postitas Youtube’i südamliku video, mida on põnev jälgida nii stiilimuutuse kui ka selle poolest, kuidas ainuüksi juuste välimus võib naisele väga palju tuska teha. 

Naine selgitab videos, et tema suhe juustega on alati olnud halb. Kuigi ta muutis oma soengut pidevalt, ei jäänud ta millegagi rahule. Pideva värvimise ja keemilise töötlemise tõttu läks juuste kvaliteet aina halvemaks ja Eloura sai aru, et ta ei ole osanud oma juukseid vääriliselt hinnata. 

«Juuksed on ilusad, aga selleks, et olla ilus, ei pea olema juukseid. Juukseid ei pea olema ainuüksi seepärast, et sa oled naine. Ma tahtsin endale tõestada ja näidata teistele, et ilus saab olla ka ilma juusteta,» ütleb ta.

Kuigi varem arvas Eloura, et ta ei ole iial nii tugev, et millegi sellisega hakkama saada, siis ühel päeval jõudis temani teadmine, et just nüüd on selleks õige aeg. Juuste maha ajamine oli talle erakordselt vabastav, emotsionaalne ja pöörane kogemus. «Ma olen nii rõõmus, et seda tegin,» teatab ta rahulolevalt.

Oma juuste tagasi kasvamisest tegi naine iga päev pilti, millest pani kokku video. Nüüdseks on pea kiilaks ajamisest möödunud kolm aastat, mille jooksul pole Eloura enam kordagi juukseid värvinud ega lõiganud. Tänu rahus kasvada laskmisele on tal tänaseks väga paksud ja terved juuksed, mis ulatuvad poolde selga. Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles