Kuus asja, mida kõik paarid võiksid järgmisel aastal rohkem teha

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Ei ole vahet, kas te olete koos juba pikka aega või alles värske paar, siis arenguruumi on alati. Uus aasta on just hea aeg muutusteks ja kasvamiseks. Siin on kuus asja, mida paarid võiksid järgmisel aastal rohkem teha. 

Käige rohkem väljas. Kõige lihtsam on kaaslasega õhtul kodus televiisorit vaadata, aga see hakkab teid lõpuks niikuinii rõhuma, vahendab PopSugar. Olenemata sellest, et olete juba pikalt koos olnud, siis võite ikkagi välja kohtingule minna.

Suudelge rohkem. Kas sa mäletad, kui te alles kohtusite ja kuidas te ei suutnud käsi üksteisest eemal hoida? Ärge loobuge suudlemisest. Tuletage üksteisele meelde, millised tundeid valdasid teid siis, kui te alles käima hakkasite.

Rääkige rohkem. Suhelge omavahel ja mitte ainult oma päevast, vaid küsige üksteiselt ka näiteks provokatiivseid küsimusi. Nii õpite teineteist tundma ka palju sügavamal tasandil.

Seksige rohkem. Kõik paarid seksivad suhte alguses rohkem, aga väga oluline on tegelikult intiimset suhtlust üleval hoida. See hoiab teid koos nii emotsionaalselt kui füüsiliselt. Proovige uusi asju, et seks oleks põnev ja tehke sellest enda jaoks prioriteet.

Olge spontaansemad. Ärge hoidke kümne küünega rutiinist kinni. Lubage endale uusi kogemusi ja elamusi. Mida rohkem te koos uusi asju proovite, seda lähedasemaks te saate.

Veetke aega eraldi. Väga oluline on veeta aega koos paarina, aga sama oluline on veeta aega sõpradega või iseendaga. See annab teile võimaluse üksteist igatseda ja koosveedetud aega väärtustada.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles