Avalda oma hea vormi saladus ja võida priipääse spordiklubisse!

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carolin Cox «Kuidas olla jumalik»
Carolin Cox «Kuidas olla jumalik» Foto: Ajakirjade Kirjastus

Kirjuta meile, mis on Sinu hea vormi saladused, ja võid võita priipääsme spordiklubisse. Loosime välja ühe kvartalipääsme ja kaks kuupääset klubisse PlanetSport Tallinnas, Tartus või Pärnus, kaasa luksuslik nipiraamat «Kuidas olla jumalik». Võitjad selguvad naistepäeval!

Naistel on terve hulk saladusi, kuidas hea välja näha. Mõnel on selleks oma riietumisstiil ja erinevad glamuurinipid, teisel kaval dieet, kolmandal lihtsalt tervislik toitumine, värske õhk ja liikumine või kõik mainitud kokku. Mõnel naisel piisab hea vormi saavutamiseks igapäevategemiste käigus tekkivast koormusest, teine peab pidama kinni rangest treeninguplaanist ja dieedistki.

Kui palju Sina pöörad vormi hoidmisele tähelepanu ja mis on need nipid, mis Sinu puhul ka toimivad? Kas teed regulaarselt trenni, olgu siis omal käel või spordiklubis, või aeg-ajalt, nagu juhtub? Millised sportimisviisid Sulle enim meeldivad?

Kommenteeri meie foorumis, facebooki fännilehel või saada kiri vastusega naine(at)postimees.ee, teemaks «Hea vorm».  Vastuseid ootame kuni 7. märtsi kella 18ni.

Kõigi vastajate vahel loosime välja ühe kvartalipääsme (sõltuvalt klubist väärtuseks kuni 150 EURi) ja kaks kuupääset (kuni 50 EURi) klubisse PlanetSport Tallinnas, Tartus või Pärnus. Lisaks treeningule leiavad võitjad nippe sisemise sära valla päästmiseks Carolin Coxi raamatust «Kuidas olla jumalik» Ajakirjade Kirjastuselt.

PlanetSpordi klubipääse võimaldab vabalt valitud ajal väljastamise hetkest vastavalt ühe või kolme kuu jooksul rühmatreeningut, spinningut ja jõusaali kasutamist PanetSpordi klubides Tallinnas, Tartus või Pärnus. Lisavõimalusena saab endale valida rühmatreeningu Start-kursuse või jõusaali ABC kursuse. Sama kaardiga saab ilma lisatasuta külastada PlanetSpordi klubisid ka teistes linnades. Vaata lisaks: www.planetsport.ee.

Raamat «Kuidas olla jumalik» jagab praktilisi nippe, iluvihjeid ja moesoovitusi paljudelt maailmakuulsatelt ahvatlevatelt naistelt. Raamat avab saladusi, kuidas saavutada Hollywoodi staaride glamuuri ning panna kõik ümberseisjad end imetlema. Sellest võid leida nõuandeid, kuidas tuua välja just omaenda figuuri ilu ja olemuse võlujõud ning seda kõike läbi aruka huumori prisma, mis on tõelise kaunitari salarelv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles