Kuus asja, mida ei tasuks esimesel kohtingul teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Esimene kohting on alati kergelt närvesööv, sest sa ei tea mitte kunagi, kas see õnnestub või mitte. Siin on mõned asjad, mida ei tasuks esimesel kohtingul teha. 

PureWow küsis kohtingueksperdilt, millised on kõige hullemad asjad, mida inimesed esimesel kohtingul teevad. Siin on eksperdi nõuanded. 

Ära ilmu kohtingule närvilisena ja stressis. Ükskõik, kui raske su päev oli, siis stressiseisundis tood sa kaasa negatiivset energiat, mis võib terve õhtu ja kohtingu ära rikkuda.

Ära jää rohkem kui kümme minutit hiljaks. Maksimaalselt viis kuni kümme minutit on normaalne hilineda, aga kauem on pisut imelik ja su kohtingukaaslane võib seda pahaks panna.

Ära tee liiga palju ennasthävitavaid märkusi. Kui olukord on piinlik, siis on kerge teha enda kulul natukene nalja, aga nendega peab oskama piiri pidada. Pigem ole enesekindel ja ära saboteeri iseennast.

Ära räägi oma eelnevatest kohutavatest kohtingutest. Need on naljakad lood, mida jagada oma töökaaslaste või sõpradega, aga mitte uut kaaslasega, sest see võib ta teha ebakindlaks.

Ära joo liiga palju. Kas sa tahaksid ärgata ja hakata meenutama, kas sa rääkisid talle eelmisel õhtul oma elu kõige piinlikumast seigast või mitte?

Ära ignoreeri teda, kui kohting ei läinud plaanipäraselt. Kas ta on sulle juba viis korda võõralt numbrilt helistanud, sest sa ei vastanud ta sõnumile? Võta ennast kokku ja vasta talle kohe ausalt. Ignoreerimine ei vii mitte kuhugi, sest sa võid temaga igal ajal uuesti kogemata kokku põrgata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles