12 lahkunud Zsa Zsa Gabori tsitaati elust, meestest ja suhetest

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zsa Zsa Gabor
Zsa Zsa Gabor Foto: TT NYHETSBYRÅN / Scanpix

Eile lahkus meie hulgast Ungari juurtega Ameerika näitlejanna Zsa Zsa Gabor. Ta alustas oma karjääri Viinis ning krooniti Miss Ungariks aastal 1936. Ta oli surres 99-aastane – 6. veebruaril oleks täitunud tema 100. eluaasta.

Zsa Zsa oli abielus üheksa korda ning teda saatis kuulsus kui kalli maitsega naisest. Samas oli tal suurepärane huumorimeel ning ta oskas enda üle nalja visata. Meenutame primadonnat tema enda sõnade kaudu.

«Teismelisena eelistasin ma alati poiste seltskonda tüdrukute omale. Ma valisin välja kõige ükskõiksema poisi ning flirtisin temaga, kuni temast sai minu ori.»

«Ma kunagi ei hooli sellest, mida inimesed minust räägivad. Ma olen kaugelt liiga tavapäratu ning kaugelt liiga pühendunud endale truuks jäämisele, et lasta end teiste õelusest häirida.»

«Ma ei ole kunagi vihanud ühtki meest nii palju, et anda talle tema teemantid tagasi.»

«Ma olen suurepärane majapidajanna. Alati, kui ma mõne mehe maha jätan, jätan ma tema maja endale.» (Sõnademäng - housekeeper tähendab majapidajannat, keeping the house aga maja endale jätmist. - toim.)

«Armunud mees pole täielik, kuni ta pole abielus. Alles siis on ta lõpetanud.»

«Lahutada ainult seetõttu, et sa ei armasta meest, on peaaegu sama rumal, kui abielluda seetõttu, et sa armastad.»

«Ma tahan meest, kes oleks lahke ja mõistev. Kas seda on siis miljonärilt palju palutud?»

«Kui palju abikaasasid on mul olnud? Te mõtlete veel lisaks mu enda omadele?»

«Üks mu teooriaid on see: mehed armastavad silmadega, naised kõrvadega.»

«Ma ei tea seksist midagi, sest ma olin alati abielus.»

«Ma ei mäleta kunagi kellegi nime. Mis te arvate, kuidas kõigi kullakeseks hüüdmine alguse sai?»

«Terve oma elu olen ma olnud positiivse mõtlemisega. Ma olen alati jäänud ellu, sest ütlen endale: ükskõik, kui halvad asjad praegu ka poleks, ühel päeval on nad paremini. Ning iga traagiline sündmus annab meile ometi võimaluse leida viisi see üle elada ja seejärel ehk olla isegi natuke õnnelik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles