Meestele: proovi neid vigu flirtimisel vältida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna Bizoń / Panthermedia / Scanpix

Siin on mõned vead, mida mehed flirtides teevad. Loe edasi ja saad teada, mida vältida. 

Mehed on üsna head vestluspartnerid, aga vahepeal küllalti kehvad flirtijad. Ühel hetkel, kui mees tunneb ennast piisavalt enesekindlalt, siis ta proovib naisega flirtida, aga just sel hetkel ebaõnnestuvad paljud, vahendab Bold Sky. Flirtimisoskus või selle puudumine reedab sinu kohta palju ja kui sa tahad olla edukas, siis siin on mõned vead, mida vältida.

Meeleheide. Kui sa naisega flirdid ja oled sealjuures liiga meeleheitlik, siis sa kindlasti kaotad. Naiste jaoks on see igav, kui mees näitab üles liiga palju huvi. Mõõdukus on asja võti.

Kiitmine. Mõned mehed lihtsalt ei tea, mida teha ja siis nad hakkavad naist kiitma, aga nad teevad seda kõige ülepingutatult ja liialdades.

Veider. Mõned mehed tekitavad naistes kõhedust, kui nad hakkavad flirtima. Sellepärast, et mehe silmist paistab iha, ahnus ja teised emotsioonid, mis on naistele vastumeelsed.

Uhkustamine. Jällegi üks jube asi, mida mehed teevad. Mehed, ärge arvake, et naised langevad kohe teie käte vahele, kui te ütlete, et olete rikas ja edukas. Iga naine saab aru, kui te lihtsalt uhkustate.

Lugude jutustamine. Ärge mõelge enda kohta igasuguseid vapraid lugusid välja, see ei meeldi naistele ja nad saavad aru, kui need on väljamõeldised.

Teesklemine. Mõned mehed kipuvad teesklema kedagi teist, kui nad tahavad flirtida. Näiteks hakatakse siis kuidagi teistmoodi kõndima ja rääkima, justkui tahaks mõnda seksikat näitlejat jäljendada. Tobe on arvata, et see naistele peale läheb. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles