Parim nõu vallalistele: kuidas jõuluajal armastust leida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Daniel Sroga / Panthermedia / Scanpix

Jõulud tähendavad väga paljude jaoks aega, mil olla koos oma perekonna, kallima või lähedastega. Mida teha, kui oled jõulude ajal üksinda? Kuidas leida endale sobiv kaaslane? Suhteekspert Rachel MacLynn annab nõu. 

Siin on parim nõu vallalistele, kuidas jõuludega hakkama saada.

Organiseeri jõuluõhtusöök või –pidu. See on kõige parem aeg aastas, et suhelda oma sõpradega. Kutsu inimesed enda juurde külla ja palu, et nad võtaksid sõbra kaasa. Õhtu eesmärk on saada uusi tutvusi ja kui veab, siis astub ka sinu unistuste kaaslane üle ukseläve.

Ütle «jah» nii paljudele jõulupidudele kui võimalik. Ära unusta, et sa otsid kaaslast kogu eluks, mitte ainult jõulude ajaks. Seetõttu ära joo ennast purju, vaid piirdu paari klaasiga ja keskendu inimestega suhtlemisele.

Laena sõbra käest koera. See on kõige parem «rakendus», et kohtuda uute inimestega. Võta sõbra koer kaasa ja minge koos parki jalutama. Ole enesekindel, naerata ja loo silmsidet. Võid kindel olla, et mõne aja pärast tuleb keegi sinuga vestlema. Lisaks teed koerale head meelt ja saad eelnevatel päevadel söödud kaloreid põletada.

Võta ühendust mõne vana sõbra või tuttavaga. Jõulud on suurepärane aeg, et taastada kaduma läinud kontaktid. Küsi, kuidas neil läinud on, ja kas nad teadsid, et sa oled jälle vallaline ja valmis kohtuma kellegi erilisega. Üldiselt inimestele meeldib kosjamoori mängida ja sa ei tea kunagi, võib olla ta teab kedagi, kes on täpselt sulle mõeldud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles