Postimehe nädalahoroskoop 17.-23. detsember

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Krzysztof Zabłocki / PantherMedia / Scanpix

Pühade-eelne viimane nädal - mõned meist naudivad pidusid, teised püüavad veel suure hooga tööd rabada. Mida lubavad tähed sulle?

Jäär 

21. märts – 19. aprill 

Aktiivse tegutsemise aeg, mis kätkeb endas suurepäraseid võimalusi edasiliikumiseks ja oluliste uuenduste tegemiseks, ent ka mõningaid ohte. Oluline on asjad esmalt korralikult läbi mõelda. Liigne kiirustamine ja uljas riskide võtmine on lubamatu. Ära võta armuõnne iseenesestmõistetavalt, hoia oma kaaslast!

Sõnn 

20. aprill – 20. mai 

Sind võib vallata sisemine rahutus – tundub, et mingid olulised tööasjad on pooleli, tahad nui neljaks nendega enne pühi ühele poole saada. Võid tunda ka vajadust töökorralduses midagi jõuliselt muuta. Pane asjad tähtsuse järjekorda, ära pinguta üle! Kõike sa ei jõua ja mõni su plaan võib olla liiga riskantne.

Kaksikud 

21. mai – 21. juuni

Küllap oled vägagi lõbujanuline ja seiklushimuline, kulged rõõmsalt ühelt ürituselt teisele. Naudid pidutsemist ja uute tutvuste loomist, püüad vallatult vastassoo pilke. Ära seejuures vastutustunnet unusta – kui jätad kallima unarusse või heidad liig meelaid pilke kellelegi, kes juba abielus, võid omajagu segadust külvata.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tahad tööasjade edendamisel tubli olla – ilmselt on mingid olulised tegemised veel jõulueelsele nädalale jäänud ning sul tuleb tublisti vaeva näha. Samas ei taha sa ka kodus latti madalamale lasta, pühade pidamiseks tuleb ju korralikult valmistuda! Proovi hoida tasakaalu ja endale mitte liiga teha.

Lõvi 

23. juuli – 22. august

Kui oled lapsevanem, sea järeltulijate heaolu muudest asjatoimetustest ettepoole. Käi usinalt kõiki laste jõuluüritusi kaemas ning hoolitse ka selle eest, et päkapikud helded oleksid. Sind võib vallata reisikihk, ent arvesta sellega, et kuhugi sõitmine võib nüüd omajagu viperusi ja ettearvamatuid seiklusi kaasa tuua.

Neitsi 

23. august – 22. september

Sulle võib silma jääda paljutõotavaid ärivõimalusi, ka võidakse teha pakkumisi, mis justkui lubavad kiiret edu. Ole ettevaatlik, ära mine osava reklaami ohvriks ja ära uisapäisa tegutsema hakka – kõik ei pruugi olla nii ilus, kui esmapilgul paistab. Ole pigem kokkuhoidlik ning võta aega kodule ja perele.

Kaalud 

23. september – 23. oktoober

Suhetes võib toimuda ootamatuid pöördeid. Võimalik, et saad kellegagi tuttavaks ning armud ülepeakaela, tempo läheb nii kiireks, et asjad väljuvad kontrolli alt. Ära pead kaota, ära lase end sündmustel lihtsalt kaasa rebida ja teistel olulisi asju otsustada! Sul on olemas loogilise mõtlemise võime – kasuta seda ja tõmba hoog maha.

Skorpion 

24. oktoober – 21. november

Töö- ja rahaasjus pakub aeg suurepäraseid võimalusi. Uute asjade käimalükkamine sujub kenasti. Kindlasti tuleb sul nüüd tervist hoida. Sa ei jõua kasutada kõiki võimalusi, mida maailm sulle sel nädalal pakub – tee mõistlikke valikuid! Ilmselt satud nii mõnegi lookas pidulaua äärde, pea seal toidu ja joogiga piiri.

Ambur

22. november – 21. detsember

Küllap ihkaksid aega rahulikumalt veeta ning asju pigem mõõdukas tempos teha, ent ümberringi toimuv virvarr kisub sind kaasa. Arvata võib, et saad rohkesti kutseid kõikvõimalikele üritustele. Välja võivad ilmuda ka need sõbrad, kellest sa ammu kuulnud pole, ning teha üllatavaid ettepanekuid.

Kaljukits 

22. detsember – 19. jaanuar 

Praegune aeg võib kaasa tuua kiirustamist, aga ka eksitusi ja vääritimõistmist. Ole hoolikas, sest pidevalt mitut asja korraga tehes on oht midagi unustada või asju ära kaotada. Tööl ei ole mõtet enam uusi projekte suure hooga alustada, muidu koormad end tööga nii üle, et jõuluajal perega olemisele ei jätkugi energiat.

Veevalaja 

20. jaanuar – 18. veebruar

Kohtumised eri inimestega toovad palju häid emotsioone. Vanad sõbrad võivad tulla välja südantsoojendavate üllatustega. Liikluskeerises või reisil olles pead olema ülimalt ettevaatlik, vältima rutakat tegutsemist ja ohtlikke manöövreid. Mingites olukordades kipud oma teadmisi, oskusi ja osavust üle hindama. 

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Nädal võib kaasa tuua ootamatult suuri kulutusi. Poode mööda tuuritades pea hoolega arvet, muidu võid õhtul avastada, et oled endalegi üllatuseks kulutanud ära rahasumma, mida olid tahtnud kulutada mingil kindlal otstarbel. Karjääri vallas võivad jõulueelsel ajal avaneda huvitavad uued võimalused.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles