Eksperdid paljastavad hea seksi saladuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Giulio Fornasar / Panthermedia / Scanpix

Seks võib olla suurepärane, normaalne või täiesti õudne ning piinlik hetk sinu elus. Isegi kõige kogenumal inimesel on halbu päevi. Kas sa tahad teada, mis on hea seksi saladus?

Nagu öeldud, siis igal inimesel on voodis nii halvemaid kui paremaid päevi. Kas sa tahad teada, mis on hea seksi saladus? N-ö seksperdid on leidnud, et on üks asi, mis garanteerib sulle hea seksi iga kord.

Oled valmis?

Kommunikatsioon on seksi võti, kui sa tahad jõuda tippu. Kuula oma partnerit.

Naistele ei tule see muidugi nii suure uudisena. Nicole Prause, kes on ameerika neuroloog, selgitas asja New York Magazine’ile: «Ei ole olemas sellist inimest, kes on «seksis väga hea», see kõik sõltub partnerist.­ » Prause ütles, et see, mis meeldib ühele inimesele, ei pruugi meeldida teisele, mistõttu ei saa üks «hea partner» olla kõigi jaoks suurepärane.

Teadlased uurisid 21 ülikoolist pärit õpilasi ja leidsid, et naised jõuavad orgasmini kiiremini, kui nad on suhtes. Naised tunnevad ennast mugavamalt ja neil on kergem oma partneriga suhelda selles osas, mis neile meeldib ja mida nad seksist ootavad. Mida kauem sa oma kaaslasega suhtes oled, seda tõenäoliselt jõuad sa kiiremini ja vaevatumalt tippu.

Niisiis, intiimsus pluss kommunikatsioon, võrdub parem seks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles