Naine kui tõeline mees!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Robertsi triibuline vest-kombekas on uljas ja intrigeeriv moevigur, mis näitab ilmekalt, et ka traditsioonilises, formaalses meestemoes leidub rikkalikult mänguruumi.
Julia Robertsi triibuline vest-kombekas on uljas ja intrigeeriv moevigur, mis näitab ilmekalt, et ka traditsioonilises, formaalses meestemoes leidub rikkalikult mänguruumi. Foto: Erlend Štaub

​Paljastused tüütavad? Lilled ja pitsid käivad närvidele? Saada kogu naiselik tilulilu pikalt ning mine meeste riidekapi kallale. Maskuliinsed vestid, pintsakud ja šikid ülikonnad on imeline, kaine ja karge stiilipuhkus, mis alati veenvalt mõjub. Olgu talv, kevad või midagi vahepealset – meesteriietes daam paneb end igal hooajal maksma!

Meestemood on trenditeemaga võrratu – see pole mingi mõne kuu järel moekolikambris maanduv hetkesähvatus. Meesteriided naiste küüsis on pigem kullaprooviga klassika, mis alati mõjule pääseb. Neile, kes on harjunud kitsalt naiselikes raamides mängima, võib asi tunduda veidi harjumatu. Kuhu jäävad siis rõhutatud talje, dekoltee, kaunistused, mustrid? Äkki ma ilma nendeta ei olegi naine? Ole mureta – kontrast võimendab naiselikku sarmi vägevamalt kui miski muu.

Omal ajal lõi Marlene Dietrichi täht tõeliselt särama just tema julgest sammust ilmuda seltskonda meesterõivastes. Seda trikki on järele teinud sajad teisedki diivad ning pea alati õnnestunult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles