Meestele: seitse lihtsat nippi, kuidas kordi parem välja näha

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Ameerikas on meeste plastiline kirurgia viimase paari aasta jooksul tõusnud hämmastavad 375 protsenti! See on märgiline arv, mis näitab, et oma välimuse pärast ollakse (ehk isegi ebamõistlikult palju) mures. Selmet noa alla minna, on aga mitmeid trikke, mida saad oma välimuse heaks ära teha, et värskem ja parem välja näha.

1. Valgenda oma naeratust. Kollased hambad on inetud ning paratamatu märk vananemisest. Kuid isegi kodus kasutatavad vahendid võivad su hambad paar tooni heledamaks muuta, samuti on võimalik lasta hambaid professionaalil valgendada.

2. Mine juuksurisse. Ning lase endale teha lõikus, mis tõeliselt hästi sulle ka sobib. Õige soeng võib muuta välimust kardinaalselt, õpetab Men’s Journal.

3. Kasuta päikesekaitset. See on klišee, kuid oluline meeldetuletus: hea päikesekaitse aitab sul aastaid noorena ja tervena püsida. Kunagi pole liiga hilja alustada, aga miks mitte seda kohe teha?

4. Raseeri. Noorematele meestele võib kella-viiene-vari lõual hästi sobida, aga vanemate meeste puhul jätab see mulje, nagu sul oleks probleeme ülesärkamisega ning läksid eelmisel õhtul ehk viskiga liiale. Kui eelistad habet kanda, siis kasvata see välja ning piira seda korralikult. Muul juhul aga raseeri ning jäta «vari» vahele.

5. Niisuta. Meeste näol on kõige rohkem päikese- ja tuulekahjustusi otsaesisel, kuna raseerimine on igapäevase koorimisprotseduuri eest. Seetõttu on oluline niisutada, eriti talvel.

6. Ole õnnelik. Mida vanemaks me saame, seda rohkem saame me sünnipäevaks kaarte, millel seisab, et vanus on vaid number. Ning kuigi see kõlab tobedalt, on see tõsi. Ära unusta oma tiheda graafiku kõrvalt võtta aega iseendale.

7. Tee trenni. Üks uuring, milles vaadeldi rohkem kui pooltsadat kaksikut, leidis, et ülekaalulisus on peamine põhjus, miks inimene vanem välja näeb. Seega: võta keha kontrolli alla!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles