Mariah Carey imedieet koosneb ainult kahest koostisosast

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariah Carey
Mariah Carey Foto: Anthony Behar/Sipa USA / Scanpix

Poppstaar Mariah Carey on imekaunis. Kui sa oled kunagi mõelnud, mis küll leidub tema toidulaual, siis siin on sulle vastus.

Lauljatar rääkis hiljaaegu telekanalis E!, et oma värske tõsieluseriaali «Mariah’s World» jaoks ajas ta end vormi, süües ainult Norra lõhet ja kappareid. «See on tõeliselt raske, te vihkaksite minu dieeti!» ütles Mariah.

Kapparid sisaldavad lusikatäie kohta vaid kaks kalorit ning ka lõhe on üsna tervislik valik – 100 grammi kohta sisaldab see umbes 200 kalorit, samas on täis tervislikke oomega-3 rasvu ning valku. Ilmselgelt jätab aga selline, vaid kahest toidust koosnev dieet Mariah’ ilma nii mõnestki väga olulisest toidugrupist, rääkimata vitamiinidest ja mineraalidest.

Mariah kinnitab, et ta ei tee nalja ning püüab tõesti vaid valkudega piirduda. «See on väga hull, aga töötab!»

Meie igal juhul staari toitumisharjumusi kindlasti soovitada ei saa. Tervislik toitumine peab kindlasti tasakaalus olema!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles