Taste of Asia: ettevaatlikud Aasia maitsed Rotermanni kvartalis

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taste of Asia.
Taste of Asia. Foto: Eero Vabamägi

Ei ole mingit kahtlust, et mina ja mu sõbratar, kellega Aasia maitseid pakkuva uue toidukoha Taste of Asia külastamise ette võtame, eelistame tavapärase eestlase jaoks liiga vürtsikaid toite. Seetõttu end just vabatahtlikult seda arvustust kirjutama pakkusingi – pole veel kadunud mu lootus leida Eestist restorani, mille toidud mind vürtsipisaraid valama paneksid. Pidin aga selgi korral pettuma.

Läbi kahe korruse ulatuva Taste of Asia ehk TOA interjöör on väga betoonine, kuid ometi lahendatud nii, et seal istudes tekib piisavalt õdus tunne. Sellele aitab kaasa tõsiasi, et esimesel korrusel süües võib näha kokkade tegemisi, meie külastuspäeval oli kenasti kohal ka peakokk Heimar Kuuskler, kes asjalikult kokkamist juhendas.

Mõnda külastajat võivad ehk häirida moodsat avatud kontorit meenutavad külg külje kõrvale seatud lauad, kuid jõudsime järeldusele, et õhtusel ajal, mil külastajaid rohkem, võib see just mõnusale olemisele kaasa aidata. Samas jätavad minimalistlikud jooned ja nõnda sätitud lauad siiski mulje, et ülemäärast romantikat ja eraldatust ei maksa TOAsse otsima minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles