Millise pesuga oma elu vürtsitada? (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: zdenek kintr / PantherMedia / Scanpix

Kuigi on talv, ei tähenda see seda, et sellele, mida me kanname riiete all, üldse tähelepanu ei peaks pöörama. Hoopis vastupidi – seksikas pesu võib külmadesse õhtutesse kõvasti soojust tuua, kirjutab 1182 blogi.

Silmapaistva pesuga võib nii kodust elu vürtsitada kui ka endal enesetunde paremaks teha. Kuigi pesu võib tunduda tähtsusetuna, siis tegelikult aitab kaunis pesu enesehinnangut tõsta, isegi siis, kui keegi teine seda ei näe. 

Seejuures ei pea pesu sugugi olema ülimalt ekstravagantne, sest tagasihoidlik naine nagunii ei julge seda selga panna. Seepärast tasubki pesu ostes oma liistude juurde jääda ning mitte üritada kedagi teist matkida. Sama kehtib ka pesu kinkimise juures. Kui pesu kingitakse väga tagasihoidlikule naisele, siis ei tasu oodata, et ta mõne seksikiisu komplektist väga rõõmu tunneb või selle endale koheselt, või üldse kunagi, selga paneb. 

Kuid, millise pesuga siis võiksid oma elu vürtsitada julged ja millesega veidi tagasihoidlikumad naised? Mõlemal juhul on valikuid piisavalt. 

Naine, kes tähelepanu ei ihka

Tagasihoidlumate naistel tasub kindlasti vaadata sportlikust moest inspireeritud pesutrende, mis seejuures ei tähenda sugugi sportrinnahoidjatega päevast päeva ringi käimist, vaid taoline pesu võib olla vägagi naiselik, kuid ilma liigsete pilgupöörajateta. 

Samuti on moes minimalism, mis tähendab, et pesu on disainilt puhas ning puuduvad igasugused väljakutsuvad lisandid, pitsdetailid ja paljastused, mis fantaasiale ruumi ei jäta. Seejuures tasub teada, et selline pesu on ka väga mugav ning pikisilmi pole vaja oodata päeva lõppu, mil saab koju tulla ja rinnahoidja seljast võtta.

Vaata näiteid suurepärastest rinnahoidjatest ning loe, millised valikud on seksikat pesu eelistaval naisel, juba edasi 1182 blogist!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles