Soengud ja juuksevärvid, mis saavad uuel aastal eriti popiks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gigi Hadid Victoria's Secreti moeetenduse eel.
Gigi Hadid Victoria's Secreti moeetenduse eel. Foto: LAURENTVU/SIPA/LAURENTVU/SIPA/Scanpix

Mis puutub juustesse, siis ei tundu tulevik sugugi tume. Järgmisel aastal kujunevad trendikaks isikupärasemad lõikused ja selgemad juuksevärvid.

Lõikused

Kuna iga naine on erinev, on jõudnud kohale ka arusaam, et kõigile ei sobi sama lahendus ning järjest rohkem hakatakse seongu kujundamisel lähtuma naise eripäradest, teatab The Zoe Report.  

Moes on naturaalne tekstuur. Olgu sul siis tugevad lokid või õrnad lained, küsi stilistilt soengut, mis tooks su juuste loomuliku kuju paremini esile. Eriti tore on see trend seetõttu, et nõuab naistelt vähem juuste töötlemist ja ajakulu.

Charlotte OC
Charlotte OC Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Moodne tukk

Alles oli aeg, kui kõik naised tahtsid omale samasugust suurt, sirget ja paksu tukka. 2017. aastal sõltub ka tukalõikus individuaalsest materjalist. Loomulike lokkide korral on ka tukk lokkis ja lendlev ning näeb tänu sellele päris lahe välja. 

Juuksevärvid

Loomulikkus mõjutab tugevasti ka juuksevärvimoodi - 2017. aastal jäetakse hüvasti paksude triipude, värviliste juukseotste, ombré ja silmatorkavate juuksejuurtega.

Molly Murphy Iiri punapeade kokkutulekul. / Peter Morrison/AP/Scanpix
Molly Murphy Iiri punapeade kokkutulekul. / Peter Morrison/AP/Scanpix Foto: Peter Morrison/AP

Punase maailmavallutus

Kui sul ei ole loomulikult punaseid juukseid, võid tänu tänapäevastele värvilahendustele saada ka väga realistliku tulemuse. Seda eriti siis, kui suvatsed oma kulmud ära toonida. Tasub vaid arvestada, et kena punapea nõuab järjepidevat hooldust.

Coco Rocha /Instagram
Coco Rocha /Instagram Foto: Instagram/Instagram

Valge blond

Blond värv on teinud olulise muutuse. Kollakas toon on kadumas ja asendumas jaheda lumivalge blondiga.

ESTEL'i uuskollektsioon Moskva moenädalal. Vladimir Vyatkin/ Sputnik/ Scanpix
ESTEL'i uuskollektsioon Moskva moenädalal. Vladimir Vyatkin/ Sputnik/ Scanpix Foto: Vladimir Vyatkin/Sputnik

Tõeline must

Sügav must on jälle populaarsust kogumas ja pole karta, et see oleks igav. Must sobib hästi väga erinevate nahatoonidega ja võib kanda tugevat sõnumit. Kui soovid uuel aastal drastilist stiilimuutust, värvi juuksed mustaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles