Postimehe nädalahoroskoop 10.-16. detsember

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Fabrice Michaudeau / PantherMedia / Scanpix

Aasta kerib lõpupoole, meile tähendab see aga erinevaid muudatusi töö- ja eraelurindel. Vaata, mida lubavad tähed sulle!

Jäär 21. märts – 19. aprill

Tasub pikemas perspektiivis tegevust planeerida ning projekte alustada. Oled uudishimulik ja uuendustele avatud, su praegu seatavad sihid on küll kõrged, ent siiski teostatavad – vaja on vaid sihikindel olla ja tööd teha. Nädal sobib hästi õppimiseks ja reisimiseks, võid leida endale uusi häid (koostöö)partnereid.

Sõnn 20. aprill – 20. mai

Midagi otsustavat võib toimuda raha- ja äriasjus. Näed varasemate tegude tagajärgi, su projektid kas kannavad vilja või märkad vastupidist – need ei edene. Viimasel juhul pole mõtet samamoodi edasi pingutada, midagi tuleb muuta. Töö edeneb hästi, kui kasutad oma teadmisi õigesti, oled aus, õiglane ja seadusekuulekas.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Täiskuunädalal võid olla tavapärasest emotsionaalsem. Võib-olla tuleb sul olla tähelepanu keskmes, näiteks teistele midagi õpetada. Hea aeg armusuhete arendamiseks. Kui sul on kindel kaaslane, annab lähedust ja kindlustunnet suurendada. Kui aga oled vaba, võib su ellu tekkida väga järjekindel austaja.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Nädala esimene pool võib anda võimaluse läbimurdeks tööl. See ei pruugi olla päris see, mida oled varem ette kujutanud, vaid midagi uut ja põnevamat. Tegutseda tasub kiiresti, proovida niisuguseidki lahendusi, mis on sinu jaoks uued. Ole paindlik ja julge, mõningane riskimine võib end ära tasuda.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Aeg võib tuua parema selguse sõprussuhetes – saad aru, kellele võib tõepoolest loota, keda aga ei tasukski usaldada. Väga hea nädal õppimiseks ja uue info kogumiseks. Vaja on kannatlikkust, plaanipärasust ja loogilist mõtlemist. Süsteemselt tegutsedes jõuad tasapisi asja tuumani, saadud teadmised toovad edaspidi kasu.

Neitsi 23. august – 22. september

Sul võib olla tunne, nagu oleks viimaks ometi eesriie avanenud – näed oma tulevikuperspektiivi selgemalt. Tekib kas häid mõtteid äritegevuseks või avanevad justkui iseenesest võimalused rahalise seisu parandamiseks. Palju võib kasu olla vanema põlvkonna sugulaste nõuannetest või materiaalsest toetusest.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Arvatavasti valitseb sinu isiklikus maailmas sisemine harmoonia – saad hästi aru enda väärtusest, kohtled ennast austusega. See teeb elu elamisväärseks, annab tahet jätkata valitud teel. Elevust võivad tuua armuasjad – igapäevase suhtluse käigus võib kiiresti ja ootamatult toimuda uperpalle suhetes.

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Kui tööd teed, siis tuleb ka raha. Praegu ei tähenda see suurt pingutust ja pikki tööpäevi, pigem sõltub edukus sellest, kuivõrd originaalselt suudad mõelda. Nutikad lahendused ja töökorralduse hõlbustamine, võib-olla mõne uue tehnikavidina kasutuselevõtt teeb tööpäevad rutiinivabaks ja aitab sissetulekutki suurendada.

Ambur 22. november – 21. detsember

Nädala algul oled vaoshoitum, kuid mida päev edasi, seda kiiremaks läheb tempo ja põnevamaks elu. Tahad proovida uusi harrastusi, midagi erilist õppida. Enesearendamine või loominguline tegevus võib sind kokku viia hurmava vastassoolisega. Kui sind samal ajal koduski keegi ootab, võib suhetes tekkida paras sasipundar.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Tööl näed nüüd ilmselt viimaste nädalate pingutuste vilja. Kui oled teinud õiged arvestused, siis avavad senised saavutused ukse uute väljakutsete poole. Parimal juhul võib täide minna ammune unistus. Kodus tasub pühade tulekule mõeldes ümberkorraldusi tegema hakata, igapäevasele miljööle võiks värskema ilme anda.

Veevalaja 20. jaanuar – 18. veebruar

Neil päevil on palju ringiliikumist, suhtlemist, rõõmsat elevust. Küllap kohtud mitme sõbraga, kellel on sulle mõnigi jalustrabav uudis pajatada. Ja ilmselt ei ole tegu kuulujuttudega, vaid su tutvusringkonnas toimuvadki väiksed imed ja suured seiklused! Elu on vahva ja värvikirev.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Tavapäraselt viisil oma töö ja äritegevuse jätkamine on lihtsalt mugavustsoonis viibimine. See on muidugi mõnus, aga kui julged proovida midagi uut, on su elu huvitavam ja ka tulemused võivad nähtavaks saada üllatavalt kiiresti. See annab küllaga motivatsiooni juurde, suureneb õhin ja seikluslust.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles