Vaata, kui julged: rasupunnide eemaldamise video, mida on vaadanud üle 20 miljoni inimese

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Musta peaga rasupunnid ninal.
Musta peaga rasupunnid ninal. Foto: Vida Press

Internetis on esile kerkinud kummaline ja vastik trend - inimestele meeldib vaadata videoid vistrike pigistamisest. Youtube’is võib leida vastava sisuga videoid nii palju, et normaalne inimene ei jõua neid kõiki äragi vaadata. 

Psühholoogide selgitusel võib seda fenomeni põhjendada sellega, miks meeldib ka meile õudusfilme vaadata: kodus ekraani silmitsedes saab ohutult kogeda õudusi ja rõvedusi, mis toob nauditava adrenaliinitulva, vahendab Glamour. 

Facebookis on üks video, mis on eriti populaarne ja olgu hoiatuseks kohe öeldud, et ka väga ebameeldiv. Videos on suurendatult näidatud rasupunnide eemaldamist nahast. Kui julged, viska pilk peale! Kodus ei ole seda siiski mõistlik järele teha, sest valesti toimides võib oma nahka kahjustada ja tekitada kestvaid aknearme. Kui rasupunnid häirivad, pöördu naha puhastamiseks kosmeetiku poole. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles