Peoleminek? Neli levinud stiiliapsu, mida vältida

Karolin Kuusik
, stilist ja moelooja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol näide Tallinn Dolls by Karolin Kuusik värskest erikollektsioonist.
Fotol näide Tallinn Dolls by Karolin Kuusik värskest erikollektsioonist. Foto: Kalle Veesaar

Anne & Stiili moetoimetaja, moedisainer Karolin Kuusik pani kirja neli stiiliviga, mis võivad viia kogu komplekti aktsiad alla. Loe, kuidas neid juba eos vältida. 

Nagu moes ikka, oleneb palju maitsest. Mina ise olen modernsema glämmi soosija. Kuigi ka klassika on kaunis, häirib mind vahel, kui jääb efekt, et proovitakse liiga püüdlikult muljet avaldada. 

1. N-ö ohumärgiks on näiteks 2-3 samast komplektist pärinevat ehet, arvestades, et tänapäeval kantakse hõbedat kullaga, pärleid väärismetalliga ning Indiast toodud helmeid vääriskividega.  

2. Veel üks libastumise võimalus on huulevärvi täpne sobitamine kleidiga - punased huuled ja punane kleit ei näe koos alati head välja. Kui oled langetanud valiku punase kleidi kasuks, proovi näiteks heledaid või päris tumedat tooni huuli. 

3. Valesti valitud sukkpüksid võivad kogu komplektile vee peale tõmmata. Sukkpüksid võiks osta vahetult enne pidupäeva, toetudes enda nahatoonile. Vältida võiks suvalist kapipõhja vedelema jäänud paari ning väga läikivaid eksemplare, mis varastavad kogu tähelepanu riietuselt ja inimeselt endalt. 

4. Jalanõude osas on minu soe soovitus - kui on vaja kanda väga kõrget kontsa, siis võiks tegu olla kvaliteetse brändiga, sest vastasel juhul mõjuvad kingad üliodavalt. Madalamate kingade puhul ei ole hind nii oluline, sest need on juba oma olemuselt neutraalsemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles