Kümme asja, mida stiilne naine kunagi jõulupeole selga ei pane

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Detsember alles hakkas, kuid juba tuleb arvestada, mida erinevatele jõulu- ja aastalõpuüritustele selga panna. Olgu pidu kontoris, ballisaalis, vanaema juures või su enda kodus - igal pool on võimalus kaunilt särada, kui vaid riietusega mitte mööda panna. 

Pure Wow jagab näpunäiteid, mida ei tohiks kunagi jõulupidudele selga panna. Erandeid ei ole ja allahindlusi ei tehta. Armas ja pidulik jõuluaeg eeldab maitsekat riietust. 

  1. Kõik, mis on liiga lühike. Minikleidid, -seelikud ja lühikesed püksid sobivad talvisele peole vaid siis, kui nende alla on hästi valitud tugevast materjalist sukkpüksid. 
  2. Kõik, mis on liiga kitsas. Avarama riietuse olulisust mõistad hästi juba poole tunni pärast, kui oled pidanud natuke laua taga istuma ja soovid ka midagi suhu pista. 
  3. Liiga suur dekoltee. Jõulupidu ei ole õllepidu või suvine festival, hoia end soojas.
  4. Kõlisevad ehted, mis annavad märku su kohalolekust. Kui su ehteid on kosta üle muusika, on neid ilmselgelt liiga palju.
  5. Punane ja roheline ühes komplektis. Kui sa kannad jõuluvärve selleks, et olla irooniline, siis pane juba kõik mängu ja vaata, et su eesmärk oleks ilmselge. 
  6. Kõik, mis pole hooajale kohane. Jõulupidu ei ole koht, kus pulloveri peal suvekleiti kanda. 
  7. Seemisnahast või siidist rõivad. Neid materjale tasub vältida puhtalt selleks, et neid hoida - šampanjapiisk jätab igavesed plekid. 
  8. Samad riided, mida kannad iga päev. Loomulikult pole kõigil võimalik endale jõulupeoks uusi riideid osta, kuid sellele vaatamata ei tohiks ka kõige mugavam inimene minna firma jõulupeole sama kampsuniga, mida ta kannab iga päev. Nii ei ole teiste suhtes viisakas. Vürtsita oma välimust kas või pisidetailidega, värvi huuled punaseks ja otsi juurde silmatorkavamad ehted. 
  9. Kingad, milles pole võimalik kõndida. Ära riku pidu enda jaoks ära. Suures peo-ootuses võid osta omale uued kingad, mis sobivad ideaalselt peokleidiga kokku, kuid kui sa ei suuda nendega päris mugavalt kõndida, võiksid eelistada usaldusväärseid vanemaid kingi, mis ei vea sind enne õhtut alt.
  10. Kõik, milles pole võimalik tantsida. Tee kodus lihtne test: pane peoriided selga, kingad jalga ja tantsi mõnda aega nii nagu tantsiksid kõige suuremas peomelus. Kui jalad hakkavad vänderdama, kleit kisub ja ehted lendavad küljest, oleks mõistlik midagi oma välimuse juures muuta. Fotod ei ole seda väärt, kui sa ei saa oma õhtut nautida. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles