Eriti lihtne retseptisoovitus: mesised pannipastinaagid

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Janar Sääsk

Toidublogija Kadri Raig õpetab, kuidas teha pastinaake, mis on sõltuvust tekitavalt head ja mille valmistamiseks kulub ka suurimal köögi-kobakäpal kõige rohkem kümme minutit. Lisaks soolale läheb vaja vaid kolme koostisosa – pastinaaki, võid ja mett.

Mesised pannipastinaagid

Vaja läheb:

  • 2 pastinaaki
  • 50 g võid
  • 40 g mett
  • Soola

Viiluta pastinaak pikkupidi umbes 8 mm paksusteks viiludeks.

Sulata pannil või ning prae selles pastinaaki umbes 4 minutit.

Kui pastinaak juba peaaegu pehme, siis lisa ka mesi ja küpseta veel umbes minut.

Maitsesta soolaga ja serveeri kuumalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles