Jõulukingiidee: ära kingi mõttetut vidinat, aita parem lapsi!

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitriy Melnikov / PantherMedia / Scanpix

SOS Lasteküla on loonud uue annetuskeskkonna annetan.ee, mille kaudu on kõigil võimalik mõne minutiga mõttetu kingividina asemel edasi saata hoopis heategevuslik e-kaart.

Annetuskeskkonna eelisteks on selle kasutamise lihtsus, kingituse erilisus ning mugavus, mis tähendab seda, et koostööpartneritele või sõpradele sobiliku kingituse otsimise vaev jääb olemata.

Kingituse tegemine on väga lihtne. Annetuskeskkonna lehele jõudes tuleb valida lehelt juba olemasolev toetus või annetajale sobilik summa. Soovi korral võib lisada omapoolsed tervitused või ettevõtte logo ning seejärel saabki kaunilt kujundatud e-kaardi saata oma kolleegidele, koostööpartneritele, sõpradele või pereliikmetele, andes sel moel teada, et tänavu on kinkija sooviks olnud materiaalse kingi asemel teha hoopis heategevuslik jõulukingitus.

«Ettevõtetele on see suurepäraseks võimaluseks näiteks jõulupidude või traditsiooniliste jõulukingituste asemel selleks mõeldud eelarve hoopis abivajavatele lastele suunata. Soovi korral saab kujundatud e-kaardi ka välja printida ning kontorisse seinale riputada või jõulude ajal oma kolleegidele ja sõpradele kinkida,» ütles SOS Lasteküla fundraisingu ja kommunikatsiooni osakonna juht Kadi Sumberg.

Annetuskeskkonnas saab valida mitme toetusvõimaluse vahel. Jõulutoetusega toetab heategija SOS Lasteküla lastele jõulupakkide tegemist, et mitte ühegi lapse jõulusoov jõuluvanal märkamata ei jääks. Tervisetoetusega kaetakse SOS Lasteküla laste tervisele suunatud kulutused. Tihti jõuavad lapsed peredesse väga raskest olukorrast ning kulutused nende tervisele võivad olla päris suured. Loovustoetusega saab omapoolse panuse anda laste huvitegevuse toetuseks. Positiivne emotsioon ja eduelamus, mis laps oma meelistegevusega tegeledes saab, aitab tal üle saada kurvast minevikust ning rõõmsamalt tulevikku vaadata.

Kodutoetuse abiga saab toetada neljale uuele perele kodu loomist Kohtla-Järvele. Korterid on vaja remontida, renoveerida ja sisustada. Laste unistuseks on kodudesse kolida 2017. aasta juuniks, kuid SOS Lasteküla loodab annetuste olemasolul osasse korteritesse pered sisse kolida juba varem. Uue kodu ootel on 24 last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles