Varajased märgid, et temast ei saa sinu üks ja ainus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kohtinguekspert Matthew Hussey selgitab, et on mõned märgid, millal peaks suhte lõpetama. Eriti mõistlik oleks seda teha enne, kui sa oled juba liiga sügaval sees. 

  1. Te unistate erinevatest asjadest. Kui sina oled hingelt seikleja ja miski ei tee sind õnnelikumaks, kui uued maad ja kogemused, siis ei ole mõtet luua suhet inimesega, kes seda ei otsi, vahendab Cosmopolitan. Võib olla meeldib talle vaadata oma keskkooli aegsete sõpradega igal nädalavahetusel varnu sarju, mida ta on juba korduvalt näinud, aga naudib neid siiski, siis ilmselgelt tahab üks teist elada minevikus ja teine otsib pidevalt uudsust.
  2. Ta ei jäta sind hetkekski üksi. Oletame, et ta tahab kogu oma vaba aja sinuga veeta, siis alguses see võib tunduda romantiline, aga edaspidi võib ta sind takistada, kui sa tahad midagi omaette teha. See tähendab, et võib olla sunnib ta sind loobuma oma sõpradest ja hobidest, sest ta ei ole sinna kaasatud.
  3. Sa soovid, et ta oleks natukene rohkem motiveeritud. Kui su kaaslane on natukene laisk ja see häirib sind algusest peale, siis aja jooksul läheb see ainult hullemaks. Vali endale kutt, kellel on sama palju energiat kui sul. Pealegi ei ole midagi ebaseksikamat, kui mees, kes ei tee muud, kui lesib ainult diivanil.
  4. Ta ainult räägib, aga ei käitu kunagi oma sõnade järgi. Ta ütleb sulle, et ta ei ole kunagi nii tundnud nagu praegu sinu vastu ja ta teeks sinu nimel kõike aga, kui sul on kolimisel abi tarvis, siis ei ole teda kuskilt paista. Kui ta ei käitu nii nagu ta räägib, siis see tähendab, et ta on egoistlik või valetab.
  5. Teie keemia on okei. Seks võib aja jooksul paremaks minna, aga keemia tavaliselt ei suurene. Ilusa ja toreda kutiga on küll tore koos olla, aga ta peab sind erutama ka. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles