Mida kanda praegu, kui tahad, et kõik sulle järele vaataksid?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine enne Milano sügistalvist moesõud
Naine enne Milano sügistalvist moesõud Foto: GABRIEL BOUYS / AFP / Scanpix

Talveperiood võib olla neile, kes armastavad oma välimusega silma paista, tõeliseks piinaks, sest hallides ja mustades kampsunites ja mantlites pole ju mitte midagi erilist. 

Õnneks on sel hooajal edevuselaat omamoodi moes, mistõttu ei pea inimesed, kes ei kannata musta- ja hallikirju riietuse hooaega, väga palju vaeva nägema, et endale meelepärased riided selga hankida, kirjutab 1182 blogi.

Seejuures ei tasu sugugi arvata, et ainukene võimalus silma paista on hankida endale kollane sulejope, vaid võimalusi on nii palju, et põhimõtteliselt võib iga rõivakiht karjuda tähelepanu järele, alates aluspesust ja lõpetades ülerõivastega. 

Kuid alustame siis kõige alt ehk pesust. Sellel hooajal on vürtsitamise võimalusi küll ja veel. Näiteks on väga trendikad üpriski paljastavad pesukomplektid, mis fantaasiale palju ruumi ei jäta. Moes on ka näiteks body’d, mida riiete alla peitmise asemel võib hoopis kanda seelikute ja pükstega, nii et need ka teistele näha on.

Kui aga aluspesu juurest edasi liikuda, siis ka järgmine kiht võib soovi korral pilke pöörama panna. Näiteks on väga populaarne leopardimuster. Seejuures võib vabalt mööda vaadata reeglist, mis on senimaani öelnud, et kanda võib korraga vaid üht leopardimustrilist rõivast või aksessuaari. Nüüd on aga täiesti lubatud riietada ennast kasvõi pealaest jalatallani leopardimustrilistesse riietesse ning võtta seejuures näppu veel leopardimustriline kott ja lükata jalga leopardimustrilised jalanõud.

Samas tuleb arvestada sellega, et selline loomalik välimus võib nii mõnelgi juhul olla veidi too much ning kõik seda välja kanda ei suuda. Loomaaiast põgenenud leopardi moodi ei taha aga ilmselt keegi välja näha. Seejuures on leopardimuster aga suhteliselt turvaline valik, kuna see muster on klassika, mis väga moest ära ei lähe. Tõsi, enamasti tuleb seda siiski võimalikult minimaalsetes kogustes kanda.

Vaata kauneid rõivaid inspiratsiooniks ning loe, millega veel tähelepanu tõmmata, juba edasi 1182 blogist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles