Seitse mehetüüpi, kellega ei ole mõtet kohtingule minna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Mõned mehed lihtsalt raiskavad su aega ega tee sind õnnelikuks, kuigi nad seda esimesel kohtamisel lubasid. Loomulikult ei ole kõik mehed sellised, aga on teatud tüüpi mehi, kes ei ole tegelikult pikemast suhtest huvitatud, kuigi nad seda alguses väidavad. 

Selleks, et otsustamist natukene lihtsamaks teha, panime BoldSky abil kokku nimekirja mehetüüpidest, kellega ei tasu kohtingule minna.

  1. Mees, kes ütleb, et enne sinuga kohtumist ei olnud ta abiellumisest huvitatud. See on väga suur asi, mida naisele öelda, aga sa ei tea kunagi, kas ta mõtleb seda tõsiselt või mitte. Loomulikult tõstab see sinu enesehinnangut, aga kahjuks võivad sellised mehed olla suhtes ainult nii kaua, kui neil on huvitav.
  2. Kui sulle tundub, et mees teab kõiki inimesi ja tal on väga suur sõprusringkond. See tähendab seda, et ta on pidevalt telefonis ja kuhu iganes te lähete, siis ta hakkab alati inimestega rääkima ja laseb sul lihtsalt kõrval oodata. Ekstreemsetel ekstravertidel on vaja pidevalt kõigiga rääkida ja kuigi see võib sulle alguses huvitav tunduda, siis hiljem sa ilmselt tüdined sellisest käitumisest.
  3. Mees, kellel on raskuski enda avamisega. Väga kinnised mehed, kes kunagi ei ütle, mis neid vaevab, võivad su kannatuse proovile panna. Suhtes tuleb ikka üksteisega avameelselt asju arutada ja kui ta on väga kinnine, siis see võib probleemiks osutuda.  
  4. Kas sa oled vahel soovinud, et läheksid kohtama mõne rikka ja ilusa mehega ning kõik su sõbrannad oleksid kadedad? Kuigi see võib kõlada imeliselt, siis suhte aluses peaksid olema hoopis sügavad tunded ja intiimne side, mitte materiaalsed ja pealiskaudsed väärtused. Oma sõpru kadedaks teha ei tohiks olla su peamine eesmärk.
  5. Mees, kes sind kogu aeg ülistab ja kiidab. Alguses võib tunduda see imeline, aga pikapeale muutub see igavaks ja tema võib väsida sinu imetlemisest. Võib-olla soovib ka tema, et sa kannaksid teda kätel ja kui seda ei juhtu, siis on probleemid kerged tulema.
  6. Mees, kes pidavalt uhkustab oma saavutustega. Sellised mehed on igavad, sest nad mõtlevad ainult iseendale. Talle meeldib oma ego paitada ja ta ootab, et ka sina seda teeksid.
  7. Väga materiaalse maailmapildiga mees. Raha on neile alati kõige tähtsam ja seetõttu võib armastus tagaplaanile jääda.

Sellised mehed võivad alguses tunduda väga huvitavad, aga pikemas perspektiivis ei pruugi nad olla head lähisuhtekaaslase kandidaadid. Nii, et otsusta ise, kas sa tahaksid mõne sellise mehega suhtesse astuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles