Ära neid asju kunagi enne kohtingut tee

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Ükskõik, kas teil on plaanis rahulik õhtusöök või vallatu kokteiliõhtu, siis on mõned asjad, mida ei tasuks enne kohtingut teha. 

Kõige parem on muidugi lõõgastuda ja mitte liiga palju selle peale mõelda, sest asjad ei lähe niikuinii kunagi täpselt nii nagu sa plaanid, vahendab BoldSky. Sellest hoolimata panime kirja mõned asjad, mida ei tasuks enne kohtingut teha.

Alkoholi tarbimine. Kui sa jood päev enne kohtingut või samal päeval, siis sa võid seda kahetseda. Esiteks teeb alkohol meeled tuimaks ja annab sulle hetkelise heaolutunde, mis kaob sama kiiresti.

Sealt alt raseerimine. Nahk muutub ülitundlikuks, kui sa sealt alt raseerid, mis võib põhjustada ebamugavustunnet ja su kohting võib olla rikutud.

Selliste toitude söömine, mis põhjustab halba hingeõhku või puhitust. Sellised toidud võivad lihtsalt rikkuda ka kõige romantilisema õhtusöögi, sest nad tekitavad ebamugavustunnet ja sa ei suuda millelegi muule mõelda.

Eriti raskete toitude söömine. Kui sa sööd vahetult enne kohtingut eriti suure toidukorra, mida on raske seedida, siis see võib tekitada väsimust ja unisust. Samas kohtingule tahaks minna ju energilise ja rõõmsameelsena.

Tülitsemine. Päev enne kohtingut või samal päeval tasuks hoida rahulikku meelt. Tülitsemine viib tuju ära ja mõjutab ilmselgelt sinu meeleolu. Proovi pigem tülisid vältida ja nii lähed juba kohtingule hea tujuga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles