Kaheksa asja, mida mikropeenisega mehed tahaks naistele öelda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Elus on asju, mida ei saa ise kuidagi muuta. Kui enamikul meestest on keskmise suurusega peenis, siis on ka neid, kel ei ole nii hästi vedanud.

Mikropeenis on mõõdult keskmisest väiksem (hüoplaasiaga) peenis, mille suurus jääb alla seitsme sentimeetri, kusjuures pikkuse ja ümbermõõdu suhe on tavaliselt normis. See ei ole asi, millest mehed tahaks meelsasti rääkida. Sellegipoolest tahaks ka mikropeenisega mehed elada normaalset seksuaalelu ning suhteid luua, mistõttu on asju, mis tuleks hingelt ära rääkida. Redbook vahendab, mida mikropeenisega mehed hea meelega naistele paljastaks.

See töötab ikkagi normaalselt. Suurem osa mikropeenistest funktsioneerivad täiesti adekvaatselt. Enamasti ei ole meestel peenise pikkuse tõttu probleeme erektsiooni, ejakulatsiooni või ka tualetis käimisega. Kõige suurem mikropeenisest tulenev probleem on vaimne, sest ühiskondliku negatiivse hoiaku tõttu võib see põhjustada mehele seksuaalse võimekusega seotud ärevust. Mikropeenis on küll väike, aga töötab nagu iga teine peenis!

Naisi on väga raske selle kohta enne hoiatada. Mõtle, mis olukorras ta on. Kui ta ei räägi selle kohta enne esimest vahekorda midagi, siis võib sulle tunduda, et sind on ninapidi veetud, sest sa oled juba raisanud tema peale aega ja midagi lootnud. Mehel võib olla aga palju põhjuseid, miks ta ei taha enda kohta nii keerulist probleemi ennatlikult paljastada. Mikropeenistega mehed on öelnud, et kui nad mainivad naistele selle kohta midagi liiga vara, siis reageerivad naised valdavalt halvasti. Vahel naised solvuvad, et mees oma peenise jutuks võtab, nagu eeldaks ta, et naisele on see kõige olulisem. Teisalt on aga alati oht, et naine haihtub enne, kui paari vahel jõuaks tekkida teatud sünergia. Head lahendust olukorrale ei olegi.

Palun ära valeta, mida sa selle kohta arvad. Paljud mikropeenisega mehed on kohanud heatahtlikke naisi, kes voodisse jõudes ütlevad mehele, et see peenis on keskmine või isegi suur. Mehed on loomulikult erinevad ja kui üks võib pidada seda hea tahte märgiks, siis teine võib solvuda, et naine teda haletseb. Kui naine luiskab, et väike peenis on tema meelest «suur», siis rõhutab see veelgi, et mehel oleks nagu midagi viga. Kui tahad meest lohutada, et siis ütle, et sulle meeldib ta peenis sellisena, nagu see on, aga ära räägi musta valgeks.

Halvasti käituvaid mehi ei ole õigus süüdistada väikeses peenises - see häbistab kõiki mikropeenisega mehi. Misogüüne ja seksiste, kes käituvad naistega halvasti, pilgatakse tihti vastulausetes sellega, et neil on väike peenis. Selline solvang viitab oma olemuselt, et mehe väärtus seisneb tema suguelundi suuruses. Lisaks mõjub see veelgi häbistavamalt meestele, kel on päriselt selline probleem. Kehade häbistamine on halb ja ohtlik igas väljendusvormis, nii ka peeniste puhul - mikropeeniste mõnitamine kinnistab toksilise maskuliinsuse ideed ja on antifeministlik. 

Peenise suurendamise protseduurid on valdavalt jama. Paraku ei ole siiani välja mõeldud ohutut protseduuri, millega saaks peenist oluliselt ja ilma tagasilöökideta suurendada. Peenise suurendamise operatsioon on ohtlik, valus, hirmkallis ja ainult väga harva edukas. Selle tagajärjel võivad seksuaalne tundlikkus võime seksi nautida suuresti väheneda.

Tihti võib kuskilt lugeda, et kui mikropeenis on mehele suur probleem, siis saab ju lasta peenist suurendada. Selline lähenemine on äärmiselt lihtsameelne. Pikkuse poolest on lootus juurde saada kõigest ühe või kaks sentimeetrit, mis mikropeenise puhul ei aita eriti midagi muuta. 

Väärikus ei maksa midagi, aga on väga väärtuslik. Kõige suurem probleem, mis mikropeenisega mehi valdavalt häirib, on see, kui naised räägivad oma sõbrannadega mehe suguelundit taga. Kui mees saab teada, et naised teda selja taga naeravad, siis röövib see temalt väärikuse ja seksuaalse enesekindluse, mida pole võib-olla kunagi võimalik taastada. Mõtle ise, kuidas sa end tunneksid, kui sul oleks mingi vaginaalprobleem, millest teaksid kõik meeskolleegid? Mikropeenistega meeste seas on väga vähe neid, keda poleks tema peenise suuruse tõttu mitte kunagi noritud. Kuigi, kui tõele au anda, siis on mikropeenisega mehi niivõrd vähe, et tõenäoliselt ei puutu sa sellise mehega kunagi kokku.

Kõigest sellest hoolimata on mehi, kes naudivad alandust fetišina. Võib-olla on see nende jaoks viis, kuidas oma keha ja seksuaalsusega toime tulla, võib-olla on seal taga midagi muud. Igal juhul on mehi, kes ei kavatsegi oma mikropeenist varjata. 

Seks võib siiski olla imehea. Enamasti on mikropeenisega meestel seksiga probleeme partneri reaktsiooni tõttu või pole neil piisavalt kogemusi, kuidas voodis paremini hakkama saada. Sellegi poolest on ka neid, kes elavad normaalset seksuaalelu ja on õnnelikud. Neid on küll vähe, aga on. Kui mees hoolib naisest ja naine ei lase end mehe peenise suurusest heidutada, on ka teisi meetodeid, kuidas mees saab naise voodis õnnelikuks teha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles