Galerii: Anne&Stiili Ilulemmikute galal toimus pilkupüüdev moeetendus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajakirja Anne & Stiil eilsel galaõhtul Tallinna Kultuurikatlas kuulutati välja Anne & Stiili aasta naine ning selgusid ka Anne & Stiili ilulemmikud 2016 ehk aasta parimad ilutooted.

Anne & Stiili aasta naiseks 2016 kuulutati Züleyxa Izmailova. Aseri-eesti päritolu Zuzu ehk Züleyxa Izmailova on keskkonna-aktivist, ajakirjanik ja vabakutseline fotograaf, kes peamiselt tegutseb rohelise ilmavaate ja jätkusuutliku arengu edendajana.

Galal kuulutati välja ka Anne & Stiili 75 ilulemmikut ehk parimad enam kui 300 tänavu turule jõudnud ilutootest. Valiku tegi põhjaliku testimise järel žürii, kuhu kuulusid ooperilaulja Helen Lokuta, moedisainer Tiina Talumees, fotograaf Stina Kase, juuksur-stilist Olga Krõlova-Pihl, jumestaja Liisa-Chrislin Saleh, laulja Daniel Levi Viinalass, saatejuht Roald Johannson ning toimetuse liikmed Tiina Kruus, Karolin Kuusik ja Helen Kalpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles